Jager klassisk triumf

Kjetil står overfor sin viktigste oppgave hittil i karrieren når han søndag skal ut i Kriteriet på Bjerke som frister med ikke mindre enn 500 000 kroner i førstepremie. Både Norheim Svenn og Kleppe Slauren kvalifiserte seg for finalen. Kjetil skal kjøre førstnevnte, mens Rune Wiig tøyler Slauren. Norheim Svenn blir klar favoritt, ikke minst siden hovedopponenten, svenske BW Modde, måtte strykes.

– Han var bra i kvalifiseringen og skal normalt gå framover med det løpet i kroppen. Det er tross alt et par måneder siden han startet sist. Nå er vi strøket ned i førstespor, men han er rask ut og jeg håper vi klarer å forsvare sporet. Jeg har troen på minst hest og normalt skal han kjempe om seieren., sier Kjetil.

– Hva med Kleppe Slauren?

– Jeg var veldig godt fornøyd med ham i kvalen. Ny balanse og helstengt hodelag fungerte utmerket. Hesten er bra og jeg tror han kan blande seg inn i trippelkampen om han unngår galoppen, sier Kjetil.

 

Share this nice post: