Årets festhelg

Til helgen er det årets store begivenhet på hjemmebane – Forus Open-helgen. For stallen er det V75-kjøringen på lørdag som blir mest spennende. Da skal seks stallhester i aksjon. Ovedølen skal prøve å forsvare fjorårsseieren i Tollef Fjermestads minneløp. Slik vurderer Kjetil sjansene:

SALTEJENTA (3.1) feilet to ganger i debuten, men travet en bra sisterunde. Jeg tipper hun kan rundt 1.34-1.35. Trippelsjanse om hun holder seg til rett gangart.

KLEPPE SLAUREN (3.13) pådro seg en skade i forbindelse med Bjerke-turen og fikk seg en pause. Han har trent fint den siste tiden. Kapasiteten er høy og han bør kjempe om seieren i dette laget.

OVEDØLEN (6.12) har levert tre gode løp i min regi. Distansen er nok bare en fordel. Det er gode hester imot, men han er en av dem som kan vinne.

BREEZE RAPIDA (7.1) feilet da jeg måtte justere ham i første sving sist. Gangen før satt han fast i rygg på Jacuzzi O med krefter igjen. Han er kjapp ut og kan ta teten. Tror han duger til en bra premie.

ULL VILDE (9.1) har vist flott den siste tiden. Hun står også interessant til i førstespor. Kan hente seg en fin premie.

LYKKJE KRISTIN (9.8) var god til seier sist. Hun har trent fint etterpå og skal være godt forberedt. Det er noen gode imot, men jeg håper hun kan være med og kjempe om en trippelplass.

Under lunsjtravet fredag skal Kjetil kjøre Caressa Star og Sundbo Kaktus, mens han tøyler Astral Projection på søndag. For alle er det premie som gjelder.

Share this nice post: