Dobbeltseier i Høstfinalen

Grude Elling og Kavaleren sørget for dobbeltseier i Høstfinalen for 3-åringer på Sørlandets travpark. Pål Buer styrte Elling inn til seier, mens Kjetil og Kavaleren leverte en flott sisterunde.

– Begge hestene leverte fine løp. Grude Elling skårer mye på sin jevnhet. Han er travsikker, rask fra start og gjør sitt beste hver gang. Jeg synes det var fortjent at han fikk seg en storløpstriumf. Maylen Lode er oppasser på både Grude Elling og Kavaleren og har gjort en flott jobb med begge, sier Kjetil.

Seier ble det også på Smedheim Staut utenfor V75, mens det ikke ble noen suksess for Lykkje May eller Professor ØK.

– Smedheim Staut ville ikke springe forbi da vi skulle til tet. Han går litt og bremser, men vel i tet var det full kontroll og han vant lett. Lykkje May forsvant tidlig med galopp, mens Professor ØK skuffet. Han fungerer ikke som han skal og vi får sjekke ham opp, sier Kjetil.

Share this nice post: