Fire på Biri

Fire hester skal i aksjon og kjempe om fine penger på Biri lørdag hvor det kun står kaldblodsløp på programmet. Professor ØK skal forsøk å være Vintilla, Kavaleren er med i Biri oppdretningsløp, mens Smedheim Staut står spennende til i DNTs 5-årsløp. Tysvær Mikkel skal ut i Biri oppdretningsløp – trøsteløpet.

TYSVÆR MIKKEL (2.2) – tullet seg bort fra start sist, men jeg var veldig fornøyd med ham de to startene forut. Tror han kan dukke opp blant de tre.

PROFESSOR ØK (3.3) – ble forstyrret til galopp på starsiden sist, men han kjentes veldig fin ut. Nå er distansen langt mer fordelaktig. Håper vi kan få tet. Tror han kan være blant de tre.

KAVALEREN (8.7) – er i bra form, men møter de beste og står litt langt ute på vingen. Han er dog kjapp ut så vi får prøve oss fra start. Håper på en fin premie. 

SMEDHEIM STAUT (9.2) – fungerte ikke sist og fikk behandling og pause. Vi har ventet på dette løpet. Var meget godt fornøyd med ham nest sist og tror han skal være på det nivået nå. Håper på tet. Tror han kan snuse på en trippelplass.

Share this nice post: