To til finalen

Både Kavaleren og Grude Elling klarte å kvalifisere seg til finalen i Kriteriet. Førstnevnte ble toer i sitt kval, mens Grude Elling ble tredje.

– Kavaleren feilet på startsiden, men det løste seg veldig fint etterpå og han gikk som alltid bra til mål. Jeg så jeg kom til å bli nummer to og kontrollerte derfor inn. Det var mer krefter i mål. Også Grude Elling var bra. Jeg satte på draskylapper og da var han mer avslappet bak bilen. Han løste meget bra og fikk teten lett. Jeg slapp da Oppgårdsdrängen kom og Grude Elling fullførte fint selv om han tok en liten pause i siste sving. Det ble spor ti og elleve i finalen, men jeg tror det vil gå unna og da henter mine to mange til slutt. Det blir spennende, sier Kjetil.

Troll Sterk Solan galopperte seg bort i kvalifiseringen til Derby.

– Han tråkket av seg en buss og fungerte ikke. Han vil tjene pengene sine i grunnlagsløp i stedet, sier Kjetil.

Share this nice post: