Finaleseier til Lykkje May

Lykkje May fulgte opp seieren fra Forus sist lørdag ved å vinne finalen i Hoppedivisjonen på Bjerke verdt 100 000 kroner. Hun rekordforbedret seg samtidig til 23,5vm.

– Dette var veldig kjekt! Det løste seg veldig fint underveis og jeg fikk godfølelsen på siste bortre. Lykkje May leverte et strålende løp. Hun er veldig god på sitt beste. Nå satser vi på V75 på Jarlsberg om tre uker og deretter følger Hoppe-NM, sier Kjetil.

Han ser ikke bort i fra at det kunne blitt to finaleseirer. Professor ØK gikk nemlig et veldig bra løp etter galopp i første sving til femte.

– Jeg var nok litt for brå med ham da jeg skulle legge ned i rygg. Med fasit i hånd burde jeg bare kjørt for tet eller lagt meg til i dødens. Da tror jeg vi kunne vunnet. Han gikk kjempebra etter galoppen og det var en god beskjed at han var tilbake på topp etter at vi gikk tilbake til gammel balanse, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.