Ny V75-seier til Lykkje May

Lykkje May tok årets annen V75-seier da hun vant Kvitbaus æresløp på Forus.

– Jeg var litt usikker etter innsatsen sist og var innstilt på å gi henne et fint løp. Det klaffet helt perfekt og hun leverte en meget bra innsats. Nå rundet hun 800 000 kroner innkjørt i karrieren. Vi får ha NM for hopper som et mål senere i sommer, sier Kjetil.

Fredag tok Troll Sterk Solan en ny seier og står dermed med stolpe i programraden.

– Jeg tror ikke jeg har kjent ham bedre så dette lover veldig godt for fortsettelsen, sier Kjetil.

Ellers ble det tredjeplass på Grude Elling, mens Smedheim Staut og Lykkje Kjetil feilet seg bort.

– Grude Elling giret seg opp bak bilen og feilet, men leverte et fint løp etterpå. Smedheim Staut bare mistet aksjonen plutselig. Jeg vet ikke helt hva som skjedde der. Lykkje Kjetil er vanskelig, oppsummerer Kjetil.

Share this nice post: