Sørlandet lørdag og Forus søndag

Smedheim Staut skal i aksjon i V75 på Sørlandets travpark lørdag kveld. Søndag skal fire hester fra stallen prøve seg på Forus, blant annet møtes de to 3-årstalentene Grude Elling og Kavaleren som begge leverte fine debuter.

SMEDHEIM STAUT (5.1) har vært god etter at han kom tilbake etter skadeavbrekk. Er meget rask ut og er således sikret en fin reise. Hardt meldt, men han er såpass bra at jeg tror han kan være blant de tre fremste.

KAVALEREN (1.1) leverte en veldig fin debut. Har en lignende oppgave her. Skal kjempe helt i toppen.

GRUDE ELLING (1.2) var bra i debuten. Jeg tror han skal gå fram med det løpet i kroppen. Synes han skal regnes blant de tre. Det er nokså jevnt mellom ham og Kavaleren.

TROLL STERK SOLAN (3.2) var veldig godt sist. Er rask ut og står fint til. Skal kjempe helt der framme.

LYKKJE KJETIL (3.6) feilet sist. Han slår seg på knærne. Vi prøver skoløs foran denne gang og ser om det kan hjelpe. Fornøyd om han går feilfritt og henter en premie, men han har kapasitet til å blande seg inn i trippelkampen.

Share this nice post: