Gode prestasjoner

Fem hester har vært i ilden på Forus og Sørlandet de siste dagene. Seier ble det på Troll Sterk Solan, mens Smedheim Staut ble annen og Grude Elling fikk en fin tredjeplass i sin debut.

– Troll Sterk Solan travet et veldig fint løp i tet og holdt greit unna på 28,0vm, som er en rekordforbedring på nesten to sekunder. Han begynner å vise det han kan. Smedheim Staut leverte også et bra løp og rekordforbedret seg. Jeg skal matche ham litt tøft framover så tror jeg han skal forbedre seg ytterligere. Jeg er også meget godt fornøyd med Grude Elling. Det må man være når en 3-åring debuterer på 32.1vm. Han fikk dessuten være med på litt i sin første start og det hadde han godt av, sier Kjetil.

Selv om det ikke ble penger på Lykkje Kjetil og Jelina, er han også godt fornøyd med dem.

– Lykkje Kjetil skvatt da jeg dro skylappene, men jeg er godt fornøyd med prestasjonen. Han skal bite godt i fra seg framover. Jelina rekordforbedret seg etter pause og skal gå fram med løp i kroppen.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.