Endelig travløp igjen

Løpene i Norge er endelig i gang igjen. I morgen (torsdag) er det løp på Forus hvor Smedheim Staut og Lykkje Kjetil skal i aksjon. Lørdag tar Kjetil turen til Sørlandets travpark hvor 3-årige Grude Elling skal debutere og Troll Sterk Solan jager ny seier.

Forus:

SMEDHEIM STAUT (2.8) har vært bra etter langt avbrekk. Har trent fint siden forrige start. Skal regnes helt i toppen.

LYKKJE KJETIL (4.6) er tilbake etter lang pause. Har trent for fullt siden nyttår og jeg har kjørt 1.32/2600 med ham et par ganger på Forus. Virker å være forbedret. Sambo ØK blir tøff å slå, men jeg synes han skal kjempe om plassen bak.

Sørlandets travpark:

GRUDE ELLING (2.1) er en spennende 3-åring som har trent fint. Han er flink fra start og ukomplisert. Vil ikke spekulere i hvor fort han kan trave, men han er klar. Normalt skal han kjempe der framme.

TROLL STERK SOLAN (3.1) var bra sist og har trent fint etterpå. Jeg har kjørt 1.32/2600 med ham på Forus. Jeg stoler ikke helt på ham ennå, men feilfritt er han med i toppen.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.