Proffen og Benzon hedret Slauren

Det ble en flott dag på Forus. Først vant Simen ponniløpet med Benzon, mens Kjetil og Professor ØK avsluttet kjøringen med å vinne V75-7 i hestens årsdebut.

– De kom fort ute i banen og Benzon var høyt oppe slik at jeg måtte parere. Heldigvis holdt han seg på beina og vi holdt unna. Han er ennå urutinert, men det er fart i beina på ham. Året store mål er å være med i NM. Dette løpet vant vi for Slauren, sier Simen som i likhet med resten av familien har hatt noen tunge dager etter at stallens flaggskip, Kleppe Slauren måtte avlives.

Kanskje kan Professor ØK være Slaurens arvtager. 6-åringen har i hvert fall en lys framtid. I årsdebuten gjorde han alt riktig og vant – slik som Simen trodde på forhånd. Han ville at Kjetil skulle tippe seg selv banker i TGNs tipsspalte, men det nektet Kjetil.

– Professor ØK viste i rutineløpet nylig at han var løpssugen og i bra form, men 40 meter er 40 meter. Det er så lite som skal til før det blir feil. Derfor mente jeg at han ikke var noen banker. Men nå gikk det greit og hesten leverte et veldig bra løp. Vi får satse på V75-løp i år. Jeg har også lyst til å prøve ham i Sverige. Han står fint inne i Dubbelcupen, sier Kjetil.

Jelina ble fjerde i sitt løp.

– Jeg synes hun leverte en fin innsats.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.