Tre til Biri

Lørdag er det fest for kaldblodshestene på Biri med kun kaldblodsløp på programmet. Stallen sender ut tre håpefulle. Professor Øk skal ut i DNTs 5-årsløp, det samme skal Lykkje May (hoppeavdelingen), mens Kleppe Fanden prøver seg i Vintillatravet.

LYKKJE MAY (5.13) leverte et veldig fint løp sist på Färjestad. Hoppa er i veldig bra form. Står på langt tillegg og vi er avhengig av hvordan det løser seg underveis, men jeg tror hun er med helt i toppen.

PROFESSOR ØK (6.14) galopperte bort seieren sist. Han har trent fint etterpå og formen skal være fin. Møter hester han er på talefot med. Skal kjempe helt i toppen.

KLEPPE FANDEN (9.5) var tett i halsen sist. Er frisk og har sett fin ut i trening. Kan snuse på en trippelplass om det klaffer maks.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.