Tre finalesjanser

I helgen er det klasseløpshelg på Bjerke med divisjonsfinaler lørdag og Kriterie. og Derby-løp søndag. Stallen har med Lykkje May og Professør ØK som skal ut lørdag, mens Grude Bambi skal ut i Hoppe-Kriteriet.

LYKKJE MAY (4.12) datt litt ut av formen og fikk seg en pause. Ser fin ut i trening og jeg tror hun skal være i bra slag igjen. Har dog en vanskelig oppgave. Vi får gi henne et fint løp og kjøre til slutt. Fornøyd med en bra premie.

PROFESSOR ØK (6.10) var jeg veldig godt fornøyd med sist. Det løpet skal normalt ha gjort godt så jeg venter han enda litt bedre nå. Kjemper i toppen.

GRUDE BAMBI (1.5) leverte en fin kvalifisering. Hun fungerte ikke optimalt på grunn av den harde banen og jeg måtte derfor kjøre på sikkerhet. Jeg dro verken propper eller skylapper. Hoppa er bra og jeg ser ikke bort i fra at hun kan snuse på en trippelplass om det klaffer.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.