Brødrene i NM-kamp

Både Kleppe Slauren og Kleppe Fanden skal ut i norgesmesterskapet for kaldblods som kjøres på Sørlandets travpark lørdag. Slauren har én tredje og to andreplasser i NM fra før. Lørdag må han starte fra spor tolv bak bilen. Geir Vegard Gundersen er makker ettersom Kjetil velger å kjøre Kleppe Fanden. Han starter fra spor to. Kjetil tror begge kan blande seg inn i toppen. Grude Bambi skal i aksjon i Sørlandets 3-års Cup.

GRUDE BAMBI (3.3) leverte et bra løp sist. Det er noen gode på tillegg. Vi får prøve å hente oss en bra premie bak de beste.

KLEPPE FANDEN (8.2) er i meget bra form. Det er en fordel for ham å møte de beste over 2600 meter. Jeg tror ikke han er så mye dårligere enn de beste og med klaff kan han kanskje klare en trippelplass.

KLEPPE SLAUREN (8.12) var jeg godt fornøyd med sist. Jeg føler han er på vei tilbake der han var. Sporet er veldig sjanseartet, men får han heng tror jeg han kan avslutte fort. Trippelaktuell. Jeg synes mine to har omtrent like gode sjanser med tanke på sporene.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.