Superinteressant kuskebytte

Kapable Fjell Spik har ennå ikke fått smake seierens sødme. Men på Forus tirsdag har han alle tiders sjanse. Da får han nemlig den solide amatørkusken Rune Skogen i vogna. Skogen har vunnet NM for amatører og har sølv i Nordisk mesterskap for amatører. Han er også ubeseiret på den finske hovedbanen, Vermo. Skogen, som er medeier i Fjell Spik, har lenge ytret ønske om å få prøve seg bak hesten. Han har nemlig sett seg lei på alle galoppene til Fjell Spik.

– Fjell Spik trenger en skikkelig kusk. Jeg har rekordforbedret alle hestene jeg har kjørt og kommer til å gjøre det samme med Fjell Spik på tirsdag. Det er bare å møte opp og se hvordan det skal gjøres, sa Skogen i et lystig lag for en tid tilbake. Tirsdag er det opp til bevis!

Kjetil tar også ut fire andre stallhester på tirsdag. Slik vurderer han mulighetene:

FJELL SPIK (2.8) er rask, men ustabil. Det skal bli spennende å se hva Rune Skogen kan få til. Han har i hvert fall stor tro selv!  Outsidepreg.

VÅLER ODIN (4.1) bekreftet form sist. Sjansene for feilfritt løp øker fra tet. Bør strekes.

TROLL SPIKA (6.8) er håpløs usikker, men kapasiteten er velkjent. Evig outsider.

LYKKJE KRISTIN (6.13) leverte en bra sisterunde sist. Selv om det mangler en del på toppformen, tror jeg på en god plassering. Å gå helt til topps virker tøft.

LETTER PERFECT (7.11) fikk aldri sjansen sist og hadde krefter på lager. Formen synes stigende. God premie er innen rekkevidde.

Share this nice post:

1 tanke om “Superinteressant kuskebytte

Det er stengt for kommentarer.