V75 på hjemmebane

Lørdag er det årets siste V75-kjøring på Forus. Flere av stallens hester skal i aksjon. Professor ØK har en god sjanse i Gullsmed Otterens løp som egentlig er V75-løp, men som er plassert utenfor. Kleppe Fanden skal ut i Adolf Idsøes æresløp. Også Larry Joe, Ros Son, Lykkje Kjetil og Brage Hindø prøver seg i V75, mens Jelina skal ut i dagens første løp. Slik vurderer Kjetil sjansene:

JELINA (1.6) gikk bra etter galoppen sist. Møter noen gode. Fornøyd med premie,

PROFESSOR ØK (2.9) kommer ut etter en liten pause. Han har trent fint og jeg tror formen er like god nå som den var før pausen. Har en grei oppgave og jeg synes han skal regnes i toppen.

KLEPPE FANDEN (3.12) synes jeg var bra i comebacket søndag. Det er en del tøffere i mot nå. Han skal få et fint løp og så får vi kjøre til slutt. Fornøyd med en fin premie.

LARRY JOE (5.6) har jeg hatt på stallen i to-tre måneder. Jeg har kjørt 1.20 med ham som fortest. Det virker som en flegmatisk type. Synes han skal regnes med trippelsjanse.

ROS SON (7.3) feilet sist og gikk glipp av en topplassering. Hesten har vært bra i år og han står spennende til. Trippelaktuell.

LYKKJE KJETIL (7.6) travet et bra løp sist. Kan hente seg en bra premie. Mer tro på Ros Son.

BRAGE HINDØ (9.1) var god sist. Han er sterk så jeg tror han takler distansen. Er kjapp ut og står spennende til. Vil prøve å sitte foran dersom vi beholder sporet. Tror han kan ende blant de tre.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.