Tredje til Elling

Grude Elling ble tredje i V75 på Klosterskogen lørdag, men trolig bremset han bort seieren i siste sving.

– Ja, jeg er nokså sikker på at det var seieren som røk. Han bare slo av på farten plutselig. Jeg vet ikke om det var fordi han ville ut til bommen eller hva det var. Han fikk opp farten igjen og fullførte bra. Alt i alt en bra innsats, sier Kjetil.

Mikkel er håpet

Tysvær Mikkel er eneste stallhest i aksjon på Forus i kveld.

TYSVÆR MIKKEL (7.7) galopperte bort en fin premie på oppløpet sist. Han kan en del, men er usikker. I utgangspunktet er jeg fornøyd om han går feilfritt og henter seg en premie.

To på Forus søndag

Forus har kjøring førstkommende søndag. Egentlig skulle det vært tre stallhester i aksjon, men Smedheim Staut må strykes grunnet feber. Dermed gjenstår 3-åringene Tysvær Mikkel og Ros Faksen som møtes i samme løp.

ROS FAKSEN (8.9) slo i sammen og feilet sist. Han hadde krefter igjen da. Kan en del, men vi får være fornøyd med feilfritt løp og premie.

TYSVÆR MIKKEL (8.12) tullet seg bort fra start sist. Han kan i likhet med Ros Faksen mye og er ikke ueffen om han skulle oppføre seg, men slik som han var sist så må vi være fornøyd om han kommer seg feilfritt av gårde og henter seg en premie.

Sølv og bronse i Sørlandets 3-års Cup

Kavaleren ble toer, mens Grude Elling ble tredje i Sørlandets 3-års Cup lørdag. For Lykkje May i NM gikk det ikke like bra.

– Det ble helt feil for Lykkje May så det løpet er det bare å glemme. 3-åringene leverte begge fine innsatser, sier Kjetil.