«Proffen» på Bjerke

Professor ØK skal ut i V75 igjen. Denne gang på Bjerke.

PROFESSOR ØK (3.11) Synes han leverte en bra prestasjon sist, han ble brukt mye underveis. Har nok gått fram med det løpet i kroppen. Står i spor elleve, men har vunnet derfra tidligere på Bjerke. Tror han kjemper i toppen.

Fire strake til Troll Sterk Solan

Troll Sterk Solan tok sin fjerde strake triumf da han vant på Forus.

– Han var veldig bra igjen. Framfor fokuserer han mye bedre på det han skal nå etter at han ble vallak. Neste oppgave blir trolig et løp på Forus 5. juni, sier Kjetil, som også var godt fornøyd med Tysvær Mikkel som debuterte med annenplass.

– Veldig godt fornøyd. Han brøt ut litt i brekken og feilet, men var flink og kom kjapt nedpå igjen, sier Kjetil.

To på Forus

Grislesvarten GL er strøket grunnet et tykt bein. Dermed er det to hester fra stallen som skal ut på Forus. Tysvær Mikkel debuterer, mens Troll Sterk Solan jager sin fjerde strake.

TYSVÆR MIKKEL (1.2) leverte et fint prøveløp. Han har nok ett sekund eller to inne. Grisle Tore GL går det bra rapporter på, men jeg håper min er med blant de tre.

TROLL STERK SOLAN (2.6) har gjort alt riktig så langt i år. Alt virker bra i trening. Debuterer på auto, men vi har trent litt på det så jeg tror det skal gå bra. Kjemper normalt der framme.

Sølv til Staut, bronse til «Proffen»

Smedheim Staut ble toer i Bergen, mens Professor ØK fikk med seg en tredjeplass.

– Smedheim Staut er jeg veldig godt fornøyd med. Vi har en plan om å matche ham tøft og det ser ut til å fungere bra. Professor ØK kjørte jeg nok litt for offensivt med etter pause. Han var ute av taktene tidlig på oppløpet, men jeg fikk berget ham. Han var sliten, men stod på bra til mål og får godkjent for innsatsen, sier Kjetil.

Lykkje May endte uten penger.

– Jeg merket tidlig at hun ikke hadde sin beste dag. Det er bare å sette en strek over dette løpet. Hun kommer sterkere tilbake, sier Kjetil.

«Proffen» & co på tur

Lørdag er det V75 på Bergen travpark. Professor ØK er tilbake etter en liten pause og jager sin tredje strake triumf. Han får med seg Lykkje May og Smedheim Staut til byen mellom de sju fjell.

LYKKJE MAY (1.9) leverte veldig bra etter et avbrekk sist. Forventer at hun er like bra nå. Det skal dog klaffe litt fra 40 meter tillegg. Regnes blant de tre.

SMEDHEIM STAUT (3.3) giret seg opp og feilet fra start sist, men gikk veldig bra etterpå. Formen er meget bra. Skal regnes med trippelsjanse.

PROFESSOR ØK ( 6.10) kommer ut etter pause, men jeg tror han skal være like bra som sist. Har trent fint og jeg har kjørt 1.28/2000 på Forus som raskest. Skal regnes blant de tre.