V75 på hjemmebane

Lørdag er det årets siste V75-kjøring på Forus. Flere av stallens hester skal i aksjon. Professor ØK har en god sjanse i Gullsmed Otterens løp som egentlig er V75-løp, men som er plassert utenfor. Kleppe Fanden skal ut i Adolf Idsøes æresløp. Også Larry Joe, Ros Son, Lykkje Kjetil og Brage Hindø prøver seg i V75, mens Jelina skal ut i dagens første løp. Slik vurderer Kjetil sjansene:

JELINA (1.6) gikk bra etter galoppen sist. Møter noen gode. Fornøyd med premie,

PROFESSOR ØK (2.9) kommer ut etter en liten pause. Han har trent fint og jeg tror formen er like god nå som den var før pausen. Har en grei oppgave og jeg synes han skal regnes i toppen.

KLEPPE FANDEN (3.12) synes jeg var bra i comebacket søndag. Det er en del tøffere i mot nå. Han skal få et fint løp og så får vi kjøre til slutt. Fornøyd med en fin premie.

LARRY JOE (5.6) har jeg hatt på stallen i to-tre måneder. Jeg har kjørt 1.20 med ham som fortest. Det virker som en flegmatisk type. Synes han skal regnes med trippelsjanse.

ROS SON (7.3) feilet sist og gikk glipp av en topplassering. Hesten har vært bra i år og han står spennende til. Trippelaktuell.

LYKKJE KJETIL (7.6) travet et bra løp sist. Kan hente seg en bra premie. Mer tro på Ros Son.

BRAGE HINDØ (9.1) var god sist. Han er sterk så jeg tror han takler distansen. Er kjapp ut og står spennende til. Vil prøve å sitte foran dersom vi beholder sporet. Tror han kan ende blant de tre.

Kloster og Sørlandet

Lykkje May prøver seg i V75 på Klosterskogen lørdag, mens Kleppe Fanden gjør et etterlengtet comeback på Sørlandets travpark søndag.

LYKKJE MAY leverte et fint løp sist. Hun står tøft inne grunnlagsmessig. Er dog i fin form så jeg tror på en god premie.

KLEPPE FANDEN (7.7) ble skremt og tok seg en tur på egenhånd da han skulle gjøre comeback. Fikk bare noen skrubbsår og har trent fint etterpå. Har en grei oppgave. Skal få et fint løp første gang ut. Tror dog han kan være med i trippelkampen om det løser seg,

Fem på Forus

Fem stallhester skal i ilden på Forus tirsdag. Deriblant Beenthere Donethat, som debuterer for stallen.

BRAGE HINDØ (2.6) lå litt hardt på sist, men fullførte bra. Har et greit løp på papiret. Synes han skal regnes i toppen.

JELINA (4.5) var bra sist og viste klar framgang. Litt hardere imot nå. Skal få et fint løp og unngår hun galoppen, kan hun hente seg en fin premie.

LYKKJE KJETIL (4.9) byr ikke til for fullt ennå. Ligger lavt og håper på en premie.

BEENTHERE DONETHAT (6.1) har jeg hatt på stallen siden i høst. Jeg har kjørt 1.20 full vei med ham på Forus et par ganger. I trening virker han til å være på høyde med Brage Hindø. Jeg er dog litt usikker på ham første gang ut. Han står fint til og skal få et fint løp så får vi se hvor han står.

ROS SON (7.3) gikk et greit løp sist. Det er ikke alltid han byr til for fullt. På sitt beste kjemper han i trippelkampen.

Jelina er håpet

Jelina er den eneste som skal i ilden av stallhestene på Forus tirsdag.

JELINA (1.5) galopperte umotivert sist. Jeg ligger lavt til hun viser seg fra en bedre side. Feilfritt og premie som gjelder.