To seirer

Professor ØK tok seg av Gullsmed Otteren-løpet, mens Larry Joe vant V75-3 i sin debut for stallen.

– Professor ØK hadde en fin oppgave og skulle ha en god sjanse. Det ble dog veldig langt fram da vi ble forstyrret av en galopperende Tangen Frikk i siste sving. Han spurtet bra og vi klarte det akkurat. Hesten har hatt en veldig bra sesong og vi prøver oss igjen allerede neste lørdag på Bjerke. Larry Joe har trent fint. Det klaffet bra underveis og han avgjorde greit til slutt. Dette tror jeg kommer til å bli en veldig god hest, sier Kjetil.

Ros Son ble fjerde i sitt løp, mens Brage Hindø, Lykkje Kjetil og Jelina feilet seg bort.

– Ros Son går dessverre med håndbrekket på. Hadde han tatt i for fullt, ville vi kjempet om seieren. Brage Hindø er vrien på voltestart, han prøver ikke en gang. Vi får fokusere på auto med ham. Lykkje Kjetil feilet umotivert, mens Jelina skuffet meg. Alt i alt var det dog en meget god dag, sier Kjetil.

Femte i V75 og godt comeback

Lykkje May leverte et fint løp til femte i V75 på Klosterskogen, mens Kleppe Fanden var god toer i sitt comeback.

– Lykkje May får mer enn godkjent for innsatsen. Hun sto hardt inne i løpet, men fullførte veldig bra og kunne fort vært enda lenger framme med mer klaff. Hun satt litt fast til slutt.

– Kleppe Fanden fungerte fint i comebacket. Å hente 40 meter på Wellek er ikke lett og det gikk heller ikke, men hesten sto på fint. Nå blir det ny start allerede lørdag i V75 på hjemmebane, sier Kjetil.

Seier til Brage

Brage Hindø tok sin første seier for stallen da han vant sammen med stallmann Tord Salte.

– Det var kjekt at hesten fikk vinne og gildt for Tord. Det ser ut som vi har funnet mer ut av Brage Hindø nå. Han vant meget lett, sier Kjetil.

Ellers tok Lykkje Kjetil en tredjeplass, mens det ble galopp både for for Jelina, Beenthere Donethat og Ros Son.

– Lykkje Kjetil fikk et fint løp av Pål Buer og fullførte bra. Jelina slo på en umotivert galopp, men gikk bra etterpå. Beenthere Donethat tok vi av alle skoene på, men det ble feil. Ros Soin feilet i siste sving. Uten galoppen hadde han nok kjempet i toppen, oppsummerer Kjetil.

Seier til Lykkje May

Lykkje May tok sin første seier siden juli da hun vant på Forus tirsdag.

– Det var gildt! Lykkje May har hatt litt stang ut i de store løpene i år. Nå var hun veldig bra. Vi forsøker oss i V75 på Klosterskogen neste helg, sier Kjetil.

Han var også fornøyd med Brage Hindø som ble toer i sitt løp.

– Han lå litt hardt på, men leverte et bra løp. Vi kom litt skjevt ut med han, men jeg tror det blir bra framover, sier Kjetil.

Lykkje Kjetil galopperte seg bort.

– Han er sin egen verste fiende. I dag bød han ikke til, sier Kjetil.

Fjerde til Jelina

Jelina leverte en grei innsats til fjerde på Forus.

– Hun holdt seg til travet denne gang til tross for et par forstyrrelser underveis og det var positivt. Jeg er godt fornøyd med henne, sier Kjetil.