Fjerde til Jelina

Jelina leverte en grei innsats til fjerde på Forus.

– Hun holdt seg til travet denne gang til tross for et par forstyrrelser underveis og det var positivt. Jeg er godt fornøyd med henne, sier Kjetil.

Jelina er håpet

Jelina er den eneste som skal i ilden av stallhestene på Forus tirsdag.

JELINA (1.5) galopperte umotivert sist. Jeg ligger lavt til hun viser seg fra en bedre side. Feilfritt og premie som gjelder.

Bomtur til Jarlsberg

Kjetil dro til Jarlsberg med to hester lørdag. Den ene måtte strykes og den andre ble ikke med hjem igjen!

– Kleppe Fanden ble skremt og slo. Jeg måtte kaste meg av og han tok seg en tur på egenhånd. Han ble kjapt fanget inn, men pådro seg et par skrubbsår og vi fant det mest riktig å stryke, sier Kjetil.

– Lome Diamant galopperte bort sjansene i sitt løp. Det ble dessverre det siste løpet for meg. Hesten ble fredag solgt til Sverige. Det er selvsagt synd å miste en slik hest, men sånn er gamet, sier Kjetil.

Fanden er tilbake

Kleppe Fanden gjør comeback etter skade på lørdag. Oppgaven er Arnt Haakestads minneløp som har 70 000 kroner i førstepremie. Lome Diamant er også med på turen. Han skal forsøke seg i Nils Østbys minneløp der førstepremien er på 100 000 kroner.

KLEPPE FANDEN (5.8) har vært lenge borte med skade. Ser fin ut i trening, men har ikke kjørt fortere enn 1.30 i trening. Han skal få et fint løp første gang ut og en premie er målet.

LOME DIAMANT (8.9) avsluttet fint sist. Hesten er i flott form. Tror han kan dukke opp i trippelkampen.