Slauren til Solvalla

Søndag er det klart for den store folkefesten på Solvalla i Stockholm. Elitkampen er et av høydepunktene – et av de kuleste løpene en kaldblodshest kan vinne. I fjor var Kleppe Slauren ytterst nære, bare knepent slått av finske Polara. Slauren og Kjetil er på plass igjen i år. Løpet er enda tøffere i år og det kommer til å gå radig unna. Kanskje må vinneren trave langt ned på 1.18-tallet. Kjetil har tro på at Slauren vil plukke mange til slutt.

KLEPPE SLAUREN (7.6) så fin ut da han travet 26,5/2000 i rygg på Into the Sun tirsdag. Jeg tror formen skal være veldig bra. Han har ikke startet siden 5. april, men pleier å være best etter pause så det bekymrer meg ikke. Han kom ut og ble toer i dette løpet i fjor etter nesten like lang pause. Selskapet er dog tøffere i år. Vi får prøve å henge med som best vi kan første runden og ta så mange som mulig til slutt.

Strålende av Into the Sun

Etter en trang innledning på sesongen viste Into the Sun klassen med en imponerende seier på Forus. Etter tredjespor innledningsvis trykket han på i dødens og slo enkelt kloa i favoritten I Am the Tiger. Vinnertiden ble fine 12,9am.

– Dette var kjekt! Det har vært stang ut hittil i år og derfor hadde jeg bestemt meg for å kjøre i dag. Hesten var veldig god, sier Kjetil.

Into the Sun er håpet

Into the Sun jager årets første seier på Forus i kveld.

INTO THE SUN (7.8) satt fast sist og kjentes fin ut. Sporet er dårlig, men vi får satse litt offensivt. Med i toppen.

Må sjekkes

Det ble ingen suksess i V75 på Jarlsberg. Verken Grude Elle eller Lykkje May fikk med seg premie.

– Grude Elle sprang så fort som hun kunne. Det er på det nivået hun er per nå. Lykkje May skuffet veldig. Vi får ta en blodprøve av henne og se hva som kan være galt, oppsummerer Kjetil.

4-årshoppene til Jarlsberg

Lykkje May og Grude Elle tar turen til Jarlsberg og V75 lørdag.

GRUDE ELLE (4.5) er i fin form. Møter noen gode. Fornøyd med en fin premie.

LYKKJE MAY (4.11) var jeg ikke fornøyd med sist, men vi har ikke funnet noe galt med henne. Har en tøff oppgave og jeg er fornøyd med en bra premie. Kan snuse på en trippelplass om det klaffer.