Prøver igjen

Føynland Lykke og Grude Elle skal i aksjon på Forus tirsdag. Begge har gode trippelmuligheter.

FØYNLAND LYKKE (2.1) galopperte da det ble en stopp foran henne sist. Hun kjentes fin ut. Har ikke testet henne bak bilen, men jeg tror hun skal være nokså kjapp ut. Skal regnes blant de tre i dette laget.

GRUDE ELLE (4.7) travet et godkjent løp sist. Hun er i fin utvikling og skal bli bedre for hvert løp. Aktuell for trippel.

Sølv til Elle

Grude Elle ble toer på Forus. I samme løp feilet Føynland Lykke bort sjansene. Talent ØK ble fjerde i sitt løp tross to galopper.

– Grude Elle var litt ute av det i brekken,  men samlet seg og fullførte bra. Hun er i fin utvikling. Føynland Lykke var uheldig da det ble en stopp foran oss. Hun kom ut av det og galopperte. Hun virket fin. Talent ØK galopperte umotivert på siste bortre. Han trenger mer rutine, oppsummerer Kjetil.

Tre på Forus

Grude Elle, Føynland Lykke og Talent ØK prøver lykken på Forus tirsdag. Kjetil har mest tro på Føynland Lykke som var god i debuten for stallen.

GRUDE ELLE (2.3) satt fast med proppene i sist og kjentes veldig fin ut. Skal få et fint løp igjen. Om det løser seg, kan hun dukke opp der framme.
FØYNLAND LYKKE (2.9) var bra til seier i debuten for meg. Hun imponerte meg. Skal ha litt å gå på tidsmessig. Synes hun skal regnes helt i toppen. Har mer tro på henne enn Grude Elle.
TALENT ØK (8.5) gikk fint mellom galoppene sist. Feilfritt skal han regnes med trippelsjanse i dette laget.

Skade for Fanden

Kleppe Fanden skulle ha startet i Laumb-løpet sammen med storebror Kleppe Slauren sist lørdag, men var halt og måtte bli hjemme i stallen. I går ble Kleppe Fanden undersøkt og som fryktet var det en alvorlig skade. Nå må han fokusere på avlsarbeidet framover.

– Han har fått en blødning på en sene i det venstre frambeinet. Prognosene er heldigvis gode og veterinæren mener at hesten vil komme tilbake på samme nivå. Kjedelig med slike skader, men det er sånn som skjer. Nå får vi bare ta tiden til hjelp. Han kan trenes underveis så han skal ikke tape for mye på oppholdet. Noen start blir det ikke før tidligst på senhøsten,sier Kjetil.

Fast til fjerde

Grude Elle ble fjerde på Forus etter å ha fått et fint løp.

– Hun trenger å få noen gode opplevelser. Det fikk hun nå ved å gå i mål med krefter på lager. Hoppa kjentes veldig fin ut. Et par fine løp til så tror jeg vi har lagt et godt grunnlag for en god sesong, sier Kjetil.

Talent ØK feilet seg bort i samme løp.

– Det ble litt for oppjaget, men han kjentes fin ut mellom galoppene ifølge Rune Skogen, sier Kjetil.