Ny seier til Professoren

Professor ØK var helt suveren også i sin andre start på Forus.

– Han var veldig solid i dag og hadde nok vunnet selv om Aure Viking ikke hadde galoppert også. Nå satser vi mot Kåre Krosbys minneløp på Momarken i romjulen, sier Kjetil.

Kleppe Slauren måtte nøye seg med femteplass i Adolf Idsøes æresløp, mens Kleppe Frakken feilet seg bort.

– Slauren leverte et bra løp, men det var et par hester som gikk i mellom som ikke gikk fort nok framover og dermed ble det veldig langt fram. Nå skal han få seg en velfortjent ferie på to-tre måneder. Kleppe Frakken fikk ikke travet til å stemme på den krevende banen, sier Kjetil.

Endelig Vill Solen

Vill Solen tok en fortjent seier i Bergen etter mye stang ut den siste tiden. 4-åringen hentet igjen Bjørkeknekten på streken etter en flott sluttspurt.

– Det holdt på å gå galt i siste sving da han brøt ut, men heldigvis holdt han seg i trav. Han avsluttet meget bra. Vill Solen vil klare seg bra framover, sier Kjetil.

Slauren jager ny seier

Kleppe Slauren har hatt en strålende sesong. Lørdag kan han ta seg av Adolf Idsøes minneløp – årets siste V75-løp på Forus. Lillebror Kleppe Frakken skal også i aksjon i V75, mens Professor ØK starter i et løp utenfor V75.

PROFESSOR ØK (2.6) leverte en veldig fin debut. Det var mer krefter på lager. Kjemper normalt om seieren.

KLEPPE FRAKKEN (6.6) kommer ut etter pause. Har sett fin ut i trening, men møter noen gode. Fornøyd med en fin premie.

KLEPPE SLAUREN (9.15) 40 meter tillegg er aldri enkelt, men Kleppe Slauren er sterk og tåler å gjøre en del selv. Han har vært strålende den siste tiden. Kjemper i fremste rekke.

Løsner det?

Vill Solen har vært uheldig i det siste. Torsdag har han sjansen i Bergen.

VILL SOLEN (1.5) galopperte da det gikk litt for fort sist. Mellomdistanse er mer passende. Han er i bedre form enn raden antyder. Håper han er med der framme.

Professoren løste oppgaven

Professor ØK leverte en strålende debut og vant helt suverent på  31,8v/2040.

– Professor ØK var lovende i vår, men pådro seg dessverre en seneskade som ødela sesongen. Vi har gitt ham veldig god tid. Han leverte en meget god debut og det blir spennende å følge ham videre, sier Kjetil.

Vill Solen ble sjette med en liten galopp tidlig på oppløpet.

– Prestasjonen var bra. Han mangler litt fart i dette grunnlaget, men den kommer, sier Kjetil,