Seier til Simen

Kleppe Slauren nådde ikke opp i Adolf Idsøes æresløp, men Simen reddet æren til stallen da han vant ponniløpet sammen med Benzon.

– Jeg hadde ikke tro på seier på forhånd og trodde de som jaget bakfra ville bli for gode, men inn på oppløpet så jeg at det ikke kom noen bakfra og derfra og inn følte jeg at jeg hadde god kontroll, sa Simen som har hatt Benzon i 14 måneder.

– Det var kjekt å vinne for det har ikke blitt så mye starting med Benzon. Han har slitt mye med helsa, sier Simen som fikk skryt av pappa Kjetil som for øvrig sponset løpet.

– Du var flink som holdt han på bittet hele veien i dag, sa Kjetil.

Slauren er håpet

Kleppe Slauren er det eneste håpet når det er V75 på Forus. Han møter blant andre Ulsrud Tea i Adolf Idsøes æresløp.

KLEPPE SLAUREN (9.12) leverte et fint løp sist og har vist bra form lenge. Ulsrud Tea blir ikke enkel å slå, men jeg håper han kan være med i kampen om å bli blant de tre.

Seier til Slauren

Kleppe Slauren ble toer i Bergen torsdag. I kveld ble det seier på Forus – karrierens 33. triumf.

– Det frøs på og banen ble veldig hard i Bergen sist. Da blir han litt ømfintlig og slet med aksjonen. Dermed ble det galopp. Han avsluttet dog fort og viste at formen er intakt. I dag var han veldig bra i en rask avslutning. Nå blir det V75 på Forus lørdag 7. desember, sier Kjetil.

Troll Sterk Solan feilet bort sjansene.

– Han er sin egen verstes fiende og ingen enkel herremann. Vi får bare jobbe videre med ham, sier Kjetil.

Fine 2-åringer

Kleppe Fanden og Lykkje May var i aksjon på Forus, men det ble ikke den store uttellingen. Fanden ble fjerde, mens Lykkje May endte utenfor premierekka.

– Opplegget ble litt for tøft for Lykkje May. Banen ble dessuten veldig hard og det var ikke til fordel for verken Lykkje May eller Kleppe Fanden, sier Kjetil.

Han kunne imidlertid glede seg over at tre 2-åringer gjennomførte prøveløp på en fin måte. Grislesvarten GL (e Norheim Svenn) travet 40,2, Grude Elling (e Moe Odin) 40,5 og Kavaleren (e Moe Odin) 40,6.

– De gjennomførte det på en fin måte alle tre og er tre fine hester som det blir spennende å følge, sier Kjetil.

Fanden og May

Kleppe Fanden og Lykkje May er håpene på Forus tirsdag. Begge skal ha gode sjanser.

KLEPPE FANDEN (5.9) var uheldig og ble dratt bakover sist. Formen er ganske bra og selskapet er enklere nå. Det er dog alltid vrient med langt tillegg. Klaffer det på veien, kjemper han helt der framme.

LYKKJE MAY (6.9) var strålende på Sørlandet sist og vant med krefter igjen. Møter hester hun er på talefot med og skal regnes helt i toppen.