Godt fornøyd

Det ble fjerdeplass og disk på Klosterskogen, men Kjetil var likevel godt fornøyd etterpå.

– Lykkje May måtte gå den tunge veien i dødens og fullførte meget bra. I Moe Odins æresløp ble det et lureløp med labert tempo og full speed til slutt. Det gikk 1..14 på oppløpet. Kleppe Slauren ble for pigg og galopperte. Jeg merket at det var det rette trykket i ham og det er det viktigste. Det var godt å ha ham tilbake i løp, sier Kjetil.

To seirer på Forus

Både French Coktail og Jelina vant på Forus.

– French Cocktail var bra og vant lett. Nå blir det et løp på Forus 3. mai og deretter satser vi på Hans Petter Tholfsens minneløp på Jarlsberg. Jelina har det vært mye stang ut med, men hoppa er bra. Hun leverte en veldig fin innsats og jeg synes det var en fortjent seier, sier Kjetil.

Ellers var det litt blandet drops.

– Lykkje Kjetil leverte et bra løp til fjerde. Ros Sos var tung i kroppen i samme løp og trenger nok et par løp før han er der han skal være. Det samme med Larry Joe. Beenthere Donethat måtte jeg gå litt for tidlig med. Vi skal teste ham i monté neste gang for å se om han byr mer til der. Biffmann ØK fungerte ikke optimalt og ble tatt bort av stevneveterinæren, oppsummerer Kjetil.

Sju hester på Forus

Det blir en travel kveld på Forus tirsdag. Hele sju hester skal i ilden. Slik vurderer Kjetil sjansene:

FRENCH COKTAIL (2.4) feilet da jeg dro proppene sist. Han trenger å lære mer. Nå er det auto for første gang, men jeg har testet ham bak bilen og han løste bra. Jeg er fornøyd om han er blant de tre.

BEENTHERE DONETHAT (4.11) står fint inne grunnlagsmessig, men sporet er vrient. Fornøyd med en bra premie, men han kan dukke opp på trippelen om det klaffer.

JELINA (5.11) feilet bort en tredjeplass sist. Har trent fint etterpå. Står kjelkete til. Fornøyd med en bra premie.

LYKKJE KJETIL (6.9) er tilbake etter pause. Han har trent fint. Synes han er trippelaktuell.

ROS SON (6.12) er tilbake etter pause. Han har sett fin ut i noen hurtigarbeid. Kan nok dukke opp på trippelen selv om han kanskje trenger et løp i kroppen. Det er jevnt mellom ham og Lykkje Kjetil.

BIFFMANN ØK (9.8) var veldig god sist. Oppfører han seg på samme vis, tror jeg han kjemper helt i toppen.

LARRY JOE (10.12) er kastrert og har hatt pause. Sprint er ingen fordel og han står iskald til. Fornøyd med premie.

Stang ut

Det gikk ikke helt veien på Forus. French Coktail galopperte i siste sving og måtte nøye seg med tredje. Jelina feilet også bort sjansene, mens Beenthere Donethat ikke hadde sin beste dag.

– French Cocktail var litt ute av det i siste sving. Det gikk fort da. Jeg dro proppene, men da ble han altfor pigg og galopperte. Han trenger å lære litt, prestasjonen var uansett god. Jelina kodet over og galopperte. Synd, for jeg tror hun kunne blitt tredje uten galoppen. Beenthere Donethat ble sliten til slutt og var svakere enn forventet, oppsummerer Kjetil.