Tre 3-åringer

3-åringene er håpet på Forus tirsdag. Både Lykkje Kjetil, Ros Son og Grude Svenn skal i aksjon.

LYKKJE KJETIL (3.4) gikk et greit løp sist og viser framgang. Trippelaktuell.

ROS SON (3.6) er i bra form. Tipper han vil løse bra bak bilen. Kan dukke opp på trippelen også han.

GRUDE SVENN (7.15) leverte en grei innsats sist. Enklere imot nå. Håper han kjemper i trippelkampen.

Tredje til Slauren

Kleppe Slauren leverte et bra løp til tredje på Åby. Han travet 19,5ak og fikk med seg 50 000 svenske kroner hjem i løpet Månprinsen AM vant fra dødens foran Odd Herakles.

– Jeg synes Slauren leverte en bra innsats. Han har kanskje ikke formen helt i zenit og Odd Herakles og Månprinsen AM var for gode for dagen. Det var uansett en fin opplevelse å være med i dette løpet, sier Kjetil.

Slauren på rekordjakt

Kleppe Slauren er en av seks hester som er med i rekordjakten på Åby lørdag. Vinneren får 200 000 svenske kroner, mens det vanker en bonus på 100 000 dersom vinneren slår rekorden til Järvsöfaks på 17,9. Det skal vel holde hardt, men det kommer til å gå fort unna.

– Det blir veldig spennende å være med i dette løpet. Lome Brage tar nok teten så får vi se hvor fort det går underveis. Jeg håper Slauren kan være blant de tre. Formen er i hvert fall veldig bra, sier Kjetil.

Fornøyd med 3-åringene

Lykkje Kjetil ble fjerde og Grude Svenn sjette på Forus tirsdag.

– Lykkje Kjetil går fortsatt i rykk og napp, men det bedrer seg gang for gang. Han leverte en bra innsats. Det samme synes jeg om Grude Svenn. Det var et nokså hardt løp for dem, sier Kjetil.

Grude Elle galopperte seg bort.

– Nå blir det pause fram til kvalifiseringen til Hoppe-Derby, sier Kjetil.

Elle er håpet

Grude Elle er eneste stallhest i aksjon på Forus tirsdag.

GRUDE ELLE (2.11) satt fast sist. Står vrient til mot gode hester. Vi får satse på å gi henne et fint løp og håpe på en premie.