Jager sin fjerde strake

Lykkje May jager sin fjerde strake V75-seier når hun prøver seg på Bjerke lørdag. Magnus Teien Gundersen kjører hoppa ettersom Kjetil har tatt med seg familien på cruise.

LYKKJE MAY (9.8) har vært meget bra. Jeg tror hun skal være enda bedre enn sist for da var det en stund siden forrige start. Det er noen gode imot, men jeg håper hun er med blant de tre.

Proffen fikset jobben

Professor ØK var meget god i årsdebuten sist og fulgte opp med seier på Forus tirsdag.

– Han stod jo 20 meter dårligere til nå, men fikset det likevel. Hesten er kjempebra og vokser med oppgavene. Nå tenker jeg det blir V75-løp som neste oppgave, enten 16. eller 30. mars, sier Kjetil som også var fornøyd med Beenthere Donethat som ble fjerde.

– Jeg synes han får godkjent. Jeg måtte bruke ham litt innledningsvis og det var ikke noe optimal oppladning til dette løpet. Da var det helt greit at han ga seg litt siste 50, sier Kjetil.

To på Forus

Professor ØK var glimrende i årsdebuten sist. Tirsdag skal han i aksjon igjen på Forus. Beenthere Donethat starter også.

PROFESSOR ØK (5.7) leverte et meget godt løp sist, kanskje det beste han har gått i karrieren. Var litt ute av det i siste sving da jeg var på ham, men kom flott tilbake på oppløpet. Skal gå framover med løp i kroppen. Kjemper helt i toppen.

BEENTHERE DONETHAT (8.6) var dårlig sist, men vi har ikke funnet noe galt med ham. Det var tøffere selskap enn gangen før da han var positiv. Vi får kjøre til slutt og se hvor langt det rekker. Kan dukke opp på trippelen om det klaffer,

Ny V75-seier til Lykkje May

Lykkje May vant i V75 på Forus og tok dermed sin tredje strake V75-seier.

– Vi fikk en god start og havnet fint til i annet utvendig. Den siste biten måtte hun gjøre jobben selv, men hun var veldig bra igjen. Det var en plan om å bedekke henne til våren, men nå har vi lagt det på is. Hun kommer til å tjene fine penger i hoppeløpene en stund til, sier Kjetil.

Professor ØK leverte også et kjempeløp til fjerde fra dødens mot Ulsrud Tea & co.

– Hadde vi kommet til tet, tror jeg vi hadde vunnet løpet. Han stod på meget bra til mål. Vi skal huske på at det bare er 14 måneder siden han stod med null i grunnlag. Denne hesten kommer til å bli meget god!

Lykkje Kjetil kunne også ha vunnet, men feilet i tet på siste bortre.

– Han kodet dessverre over. Det var mye krefter igjen så jeg tror det var seieren som røyk. Ros Son ble sjenert i siste sving i samme løp, sier Kjetil.

V75 på hjemmebane

Lørdag er det årets første V75-kjøring på Forus. Fire stallhester skal i ilden. Professor ØK skal møte selveste Ulsrud Tea. Lykkje May har en bra sjanse i et hoppeløp, mens Lykkje Kjetil og Ros Son møtes i V75-4.

LYKKJE MAY (4.10) har vært god i det siste og sett veldig fin ut i trening. Har et fint løp på papiret og jeg tror hun er med helt i toppen.

LYKKJE KJETIL (6.3) ble litt for ivrig og galopperte sist, men viste at han er skikkelig på gang. Skal åpne opp litt på hodelaget hans. Synes han skal regnes med trippelsjanse.

ROS SON (6.11) leverte en bra innsats sist. Vippet akkurat over på tillegg. Skal få et fint løp og da avslutter han bra. Kan hente seg en fin premie. Mer tro på Lykkje Kjetil.

PROFESSOR ØK (8.5) har trent fint. Møter tøft selskap, men vi er ute etter å herde ham. Er dog såpass bra at han kan dukke opp blant de tre. Tøft å holde unna for Ulsrud Tea.