Dobbeltseier i V75

Professor ØK og Lykkje May sørget for dobbeltseier i V75 på Forus.

– Veldig kjekt! Professor ØK fikk et nydelig løp og pliktet å vinne. Han var så pigg da jeg dro ut at det var nesten så han feilet for meg. Hesten er veldig bra. Lykkje May skulle få et fint løp foran finalen neste helg. Det fikk hun av Magnus T Gundersen og det klaffet helt perfekt, sier Kjetil om familiehestene.

Brage Hindø fikk med seg en fjerdeplass i årsdebuten, mens Kleppe Slauren og Jelina ikke fikk premie.

– Brage Hindø er jeg meget godt fornøyd med. Han satt fast med krefter spart og kjentes fin ut. Kleppe Slauren travet 22,0v, men han fungerte ikke ordentlig og sprang for livet hele veien. Vi får ta en sjekk på ham. Jelina galopperte bort sjansene, oppsummerer Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.