Dobbeltkjøring på Forus

Til helgen er det dobbeltkjøring på Forus med kveldstrav fredag og V75-kjøring lørdag. En rekke av stallens hester skal i aksjon. Slik vurderer Kjetil sjansene:

Fredag:

FRENCH COKTAIL (1.1) har vært bra så langt. Vanskelig å si hvor han står i forhold til Custom Colt, men min hest har nok endel inne. Er rask ut, men jeg har ikke bestemt taktikken ennå. Håper å være blant de tre.

LYKKJE SILJE (5.2) tipper jeg kan rundt 1.35. Hun er med først og fremst for å lære og få rutine.

ROS SON (7.4) gikk på det jevne sist. Har skjerpet ham i trening. Auto passer også bedre. Han er best når han får være med der framme direkte. Møter Kleppe Varden som blir vrien å slå, men synes han er trippelaktuell.

Lørdag:

JELINA (3.5) fløy fort mellom galoppene sist og er i bra form. Møter veldig gode hester og vi er fornøyd med en bra premie.

PROFESSOR ØK (5.8) var meget god sist og det var mer krefter på lager. Har en lignende oppgave nå. Kjemper normalt i toppen.

LYKKJE MAY (5.10) travet et bra løp fra dødens sist. Skal i utgangspunktet få et fint løp siden hun skal ut i finale neste lørdag, men klaffer det kan hun fort dukke opp på trippelen.

BRAGE HINDØ (7.2) er tilbake etter operasjon og pause. Han har trent veldig fint. Er rask ut og står fint til. Skal regnes med trippelsjanse på direkten.

KLEPPE SLAUREN (8.10) var jeg fornøyd med i comebacket. Det ble et lureløp og han feilet som pigg på oppløpet. Synes det er en vrien oppgave med tillegg på sprint. Er fornøyd om han leverer en bra innsats.Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.