To seirer på Forus

Både French Coktail og Jelina vant på Forus.

– French Cocktail var bra og vant lett. Nå blir det et løp på Forus 3. mai og deretter satser vi på Hans Petter Tholfsens minneløp på Jarlsberg. Jelina har det vært mye stang ut med, men hoppa er bra. Hun leverte en veldig fin innsats og jeg synes det var en fortjent seier, sier Kjetil.

Ellers var det litt blandet drops.

– Lykkje Kjetil leverte et bra løp til fjerde. Ros Sos var tung i kroppen i samme løp og trenger nok et par løp før han er der han skal være. Det samme med Larry Joe. Beenthere Donethat måtte jeg gå litt for tidlig med. Vi skal teste ham i monté neste gang for å se om han byr mer til der. Biffmann ØK fungerte ikke optimalt og ble tatt bort av stevneveterinæren, oppsummerer Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.