Ny V75-seier til Lykkje May

Lykkje May vant i V75 på Forus og tok dermed sin tredje strake V75-seier.

– Vi fikk en god start og havnet fint til i annet utvendig. Den siste biten måtte hun gjøre jobben selv, men hun var veldig bra igjen. Det var en plan om å bedekke henne til våren, men nå har vi lagt det på is. Hun kommer til å tjene fine penger i hoppeløpene en stund til, sier Kjetil.

Professor ØK leverte også et kjempeløp til fjerde fra dødens mot Ulsrud Tea & co.

– Hadde vi kommet til tet, tror jeg vi hadde vunnet løpet. Han stod på meget bra til mål. Vi skal huske på at det bare er 14 måneder siden han stod med null i grunnlag. Denne hesten kommer til å bli meget god!

Lykkje Kjetil kunne også ha vunnet, men feilet i tet på siste bortre.

– Han kodet dessverre over. Det var mye krefter igjen så jeg tror det var seieren som røyk. Ros Son ble sjenert i siste sving i samme løp, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.