To seirer

Professor ØK tok seg av Gullsmed Otteren-løpet, mens Larry Joe vant V75-3 i sin debut for stallen.

– Professor ØK hadde en fin oppgave og skulle ha en god sjanse. Det ble dog veldig langt fram da vi ble forstyrret av en galopperende Tangen Frikk i siste sving. Han spurtet bra og vi klarte det akkurat. Hesten har hatt en veldig bra sesong og vi prøver oss igjen allerede neste lørdag på Bjerke. Larry Joe har trent fint. Det klaffet bra underveis og han avgjorde greit til slutt. Dette tror jeg kommer til å bli en veldig god hest, sier Kjetil.

Ros Son ble fjerde i sitt løp, mens Brage Hindø, Lykkje Kjetil og Jelina feilet seg bort.

– Ros Son går dessverre med håndbrekket på. Hadde han tatt i for fullt, ville vi kjempet om seieren. Brage Hindø er vrien på voltestart, han prøver ikke en gang. Vi får fokusere på auto med ham. Lykkje Kjetil feilet umotivert, mens Jelina skuffet meg. Alt i alt var det dog en meget god dag, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.