Ikke den store uttellingen

Det gikk ikke helt som håpet på Biri lørdag. Kleppe Slauren ble tredje i Vintillatravet, men hadde ikke sin beste dag. Lome Diamant kom bra tilbake etter galopp til sjette i samme løp. Galopperte gjorde også Ros Son og Professor ØK. Sistnevnte feilet seg helt bort, mens Ros Son kom tilbake til femte.

– Det var litt skuffende resultater, men slik er det noen ganger. Kleppe Slauren skal normalt holde unna når han kom så enkelt til tet. Vi får ta en sjekk på ham. Lome Diamant leverte en fin opphenting etter galopp og det var bra i så tøft selskap. Han fikk dessuten kåringsbrevet. Professor ØK vet jeg ikke hvorfor han feilet. Han var ikke så bra som han har vært i det siste. Ros Son var bra etter galoppen, oppsummerer Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.