Finalebilletter på spill

De tre nærmeste dagene er det kvalifiseringer til Kriteriet og Derby på Bjerke. Stallen har fem håp igjen etter at Smedheim Staut måtte strykes grunnet en skade. Grude Elle, Lykkje May jager finaleplass i Hoppe-Derby mandag, mens Lome Diamant og Professor ØK er håpene i Derby som også har sine kvalifiseringer i kveld. Ros Son skal forsøke å kvale inn til Kriteriet i morgen.

GRUDE ELLE (1.2) har skuffet litt den siste tiden, men trener fint. Klarer hun den siste finaleplassen er vi meget godt fornøyd.

LYKKJE MAY (2.6) har funnet formen i tiden. Hun ser meget bra ut i trening. Finaleplass er målet. Kan dukke opp på trippelen om det klaffer.

LOME DIAMANT (5.3) har trent fint den siste tiden. Han er sterk og god og tåler å gjøre litt selv. Det er et hardt kvalifiseringsløp, men jeg håper han er blant de tre.

PROFESSOR ØK (5.6) kjører jeg selv i og med at vi eier ham. Hesten har vært solid, men møter langt tøffere lag enn han pleier. Det skal bli spennende å se hvor han står. Jeg mener han skal ha sjansen til å gå til finalen om han er på sitt beste.

ROS SON (8.5) er i veldig fin utvikling, men det er knallhardt imot. Det blir tøft å kvale. Fornøyd med premie.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.