Seier og gode innsatser

Ros Son sørget for seieren da Forus hadde kjøring søndag. 3-åringen tok dermed sin første seier i karrieren.

– Han travet et fint løp og kunne nok gått enda litt fortere om nødvendig. Jeg tror han vil utvikle seg fint utover. Samme gjelder for Jelina som ble tredje i samme løp. Hun la seg skikkelig til i sisterunden og da gikk hun bra, sier Kjetil.

Kleppe Slauren måtte se seg slått av Nyland. Lome Diamant ble tredje i samme løp.

– Slauren leverte et godt løp. Han travet 22,5vm fra dødens. Det viser igjen at det ikke alltid er så lett fra tillegg. Nå blir det pause fram til NM. Lome Diamant er jeg veldig godt fornøyd med. Han avsluttet fortest av alle, sier Kjetil.

Lykkje Kjetil ble tredje i sitt løp. I samme oppgjør ble Grude Svenn sjette etter galopp, mens Talent ØK galopperte bort sjansene.

– Lykkje Kjetil går litt i rykk og napp, men travet 31.9 og det er bra. Grude Svenn slo på en umotivert galopp og det var ikke så lett å hente noe etterpå. Talent ØK tok vi av skoene på, men det fungerte ikke så bra, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.