Dobbelkjøring på Forus

Til helgen er det kjøring både lørdag og søndag på Forus. Under V75-kjøringen lørdag har både Into the Sun og Professor ØK interessante oppgaver. Også på søndag skal flere stallhester i aksjon, deriblant Kleppe Slauren og Lome Diamant som skal ut i samme løp.

Lørdag:

CHAMPLAIN (1.9) var positiv etter pause sist. Står fint til og skal regnes blant de tre.

INTO THE SUN (3.12) er i veldig fin form. Med få hester i volten bør det kunne bli feilfri avgang. Tåler å gjøre en del selv. En av flere som kan vinne.

GRUDE ELLE (4.2) er i bra form, men møter noen gode. Fornøyd med premie.

PROFESSOR ØK (4.9) var ikke som best sist, men vi har ikke funnet noe feil på ham. Muligens var det varmen som spilte han et puss. Har et fint løp og skal regnes helt i toppen.

LYKKJE MAY (7.3) var svak sist uten at vi har funnet noe feil. Fikk litt fri og så fin ut i et hurtigarbeid fredag. Møter noen gode og vi er fornøyd med premie. Kanskje trippel med klaff.

Søndag:

JELINA (2.3) har jeg kjørt 1.35/2000 i trening. Hun er mest med for å lære. Fornøyd med premie.

ROS SON (2.6) galopperte i debuten. Feilfritt tror jeg han er med helt i toppen. Jeg har kjørt 1.33/2000 med ham i trening.

LOME DIAMANT (5.3) har lite løp å velge i og derfor tar jeg ham ut her. Skal få et fint løp. Fornøyd med en bra premie.

KLEPPE SLAUREN (5.9) avsluttet veldig bra til tredje i Alm Svartens æresløp. Kunne kanskje vunnet om vi hadde fått tidligere åpning. Formen er i hvert fall veldig bra. 40 meter tillegg er aldri enkelt, men han skal regnes helt der framme.

GRUDE SVENN (7.1) leverte en fin debut. Er kjapp ut og står således fint til. Håper han er med i trippelkampen.

LYKKJE KJETIL (7.3) leverte også en fin debut. Kan også blande seg inn i trippelkampen. Grude Svenn er den mest stødige av de to.

TALENT ØK (7.14) har trent fint og har et riktig løp på papiret. Feilfritt kan han blande seg inn i toppen.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.