Fine debuter og solid opphenting

Flere bra prestasjoner av stallhestene på Forus. 3-årsdebutantene Grude Svenn og Lykkje Kjetil ble henholdsvis tredje og fjerde.

– De debuterer på 32-tallet og det synes jeg er veldig bra. På grunn av den vinteren vi hadde i år er det ikke blitt så mye banejobbing som normalt. De traver nok 1.30 om noen få starter. Ros Son er litt kilen fra start og feilet, men han kommer tilbake, sier Kjetil.

Into the Sun galopperte og tapte mye, men leverte en svett opphenting til tredje. Grude Elle ble fjerde, mens Champlain ble sjette.

– Into the Sun la seg ikke skikkelig til og feilet til slutt. Han gikk kanonbra etterpå og bare han får litt mer poeng så kan vi melde hvor som helst. Grude Elle fikk en tøff innledning og stod på bra til mål. Også Champlain leverte et godkjent løp, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.