Slauren til Solvalla

Søndag er det klart for den store folkefesten på Solvalla i Stockholm. Elitkampen er et av høydepunktene – et av de kuleste løpene en kaldblodshest kan vinne. I fjor var Kleppe Slauren ytterst nære, bare knepent slått av finske Polara. Slauren og Kjetil er på plass igjen i år. Løpet er enda tøffere i år og det kommer til å gå radig unna. Kanskje må vinneren trave langt ned på 1.18-tallet. Kjetil har tro på at Slauren vil plukke mange til slutt.

KLEPPE SLAUREN (7.6) så fin ut da han travet 26,5/2000 i rygg på Into the Sun tirsdag. Jeg tror formen skal være veldig bra. Han har ikke startet siden 5. april, men pleier å være best etter pause så det bekymrer meg ikke. Han kom ut og ble toer i dette løpet i fjor etter nesten like lang pause. Selskapet er dog tøffere i år. Vi får prøve å henge med som best vi kan første runden og ta så mange som mulig til slutt.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.