Seier til Staut

Smedheim Staut vant på Forus og tok dermed karrierens første seier. 3-åringen vant på 33,5vm.

– Han fikk gå i rygg en god stund og det lærte han nok av. Jeg er veldig godt fornøyd med hesten. Det er en jeg håper skal kjempe i årgangsløpene denne sesongen, sier Kjetil.

Ellers ble det både og. Talent ØK ble tredje i løpet til Smedheim Staut. Samme plassering fikk Champlain i debuten for stallen. Lykkje May galopperte umotivert, mens det også ble galopp for Into the Sun i comebacket.

– Talent ØK var innom galoppen, men jeg synes han viser fin utvikling og det blir nok en bra hest på sikt. Champlain lå litt for hardt på første runden, men får godkjent etter pause. Lykkje May hadde krefter igjen da hun plutselig feilet. Hun kommer tilbake. Into the Sun ble skjev for meg i siste sving og feilet. Jeg er dog ikke bekymret. Jeg synes han kjentes fin ut, oppsummerer Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.