Slauren slo til!

Kleppe Slauren leverte en strålende innsats på Klosterskogen påskeaften. Kjetil kjørte seg tidlig til tet, forlot konkurrentene allerede i siste sving og paraderte inn til enkel seier i Moe Odins æresløp og 200 000 kroner i førstepremie. Slauren passerte i samme slengen tre millioner innkjørt i karrieren.

– Kleppe Slauren viste at han kan åpne raskt bak bilen så sant han bare slapper av. Han ble vel pigg mot siste sving da jeg dro de kvarte skylappene som han ikke har gått med på en stund. Det var en herlig følelse nedover oppløpet. Hesten var knallbra og vant med proppene ubrukt, sier Kjetil.

Lome Diamant kom aldri inn i kampen fra tillegg i Telemarksløpet.

– Jeg prøvde å jage på ham, men han ville liksom ikke ta i og vi klarte aldri å ta igjen forspranget, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.