Strålende dag på Biri

Stallen hadde en fantastisk dag på Biri. Lome Diamant tok seg av Biri oppdretningsløp, mens Kleppe Slauren vant Vintillatravet på råsterkt vis.

– Balder Mollyn fikk et forsprang på oss i siste sving, men jeg ga ikke opp seiershåpet. Lome Diamant tok han på oppløpet og det synes jeg var fortjent. Han har vist seg som en av de beste i årgangen, men hatt litt stang ut og tullet det til for seg selv. Kleppe Slauren var meget god igjen. Tekno Jerken skulle normalt vært en god rygg, men han hadde ikke dagen og derfor måtte jeg ut i fjerdespor på siste bortre. Slauren er som en god årgangsvin, han blir bare bedre og bedre med årene, sier Kjetil.

Attpåtil ble Kleppe Fanden tredje i samme løpet etter en god innsats. Vill Solen ble femte i Arne Lunds minneløp, mens Lykkje May tok den siste premien etter to galopper i hoppeavdelingen av Biri oppdretningsløp.

– Fanden leverte veldig bra. Vill Solen var uheldig underveis og hadde veldig langt fram. Avslutningen var strålende og han er tilbake i form. Også Lykkje May leverte et flott løp, men det ble galopp da jeg skulle være med fra start og igjen da vi ble forstyrret av en konkurrent. Alt i alt var dette en fantastisk dag. Nå bikket stallen tre millioner innkjørt denne sesongen og det er vi strålende fornøyd med, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.