Spennende lørdag

Hele fem hester skal i aksjon i V75 på Biri lørdag. Vill Solen skal ut i Arne Lunds minneløp, Lome Diamant og Lykkje May prøver seg i Biri oppdretningsløp, mens Kleppe Fanden og Kleppe Slauren starter i Vintillatravet.

VILL SOLEN (4.12) gikk det for fort for sist. Jeg er noe usikker på formen, men på sitt beste duger han i dette laget og kan hente seg en trippelplass.

LOME DIAMANT (6.2) var jeg veldig fornøyd med i kvalifiseringen. Var tilbake etter pause og har sikkert gått fram med løp i kroppen. Håper han er blant de tre.

LYKKJE MAY (8.5) la seg ikke til skikkelig innledningsvis sist, men leverte en fin sisterunde. Skal regnes blant de tre om hun ikke taper for mye den første biten.

KLEPPE FANDEN (10.10) gikk det for fort for sist. Han trenger noen løp for å vokse seg inn i eliten. Distansen er en fordel. Tror han kan hente seg en god premie.

KLEPPE SLAUREN (10.14) var meget god fra dødens sist. At distansen er en runde lenger setter han pris på. Er alltid med i toppen og jeg tror han skal kjempe blant de tre igjen.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.