Begge til finalen

Både Grude Elle og Lykkje May gikk videre fra kvalifiseringene til Oaks på Momarken. Førstnevnte var positiv og ble toer i sitt heat, mens Lykkje May ble litt for lett i balansen og måtte nøye seg med fjerde.

– Jeg får ta det på min kappe. Hun ble litt for lett og jeg fikk ikke kjørt henne for fullt. Vi får gå tilbake til gammel balanse i finalen. Grude Elle hadde jeg god tro på etter et fint hurtigarbeid på tirsdag. Hun var veldig bra og skal også gå ytterligere fram til finalen, sier Kjetil.

Lørdag var Vill Solen ute i V75 på Jarlsberg, men fikk ikke med seg premie.

– Han ble pigg da jeg dro skylappene i siste sving og feilet noen steg. Det kostet nok en tredje-fjerdepremie. Han trenger nok litt tid på å vokse inn i grunnlaget, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.