Seier til Faksen

Føynland Faks tok årets første seier da han vant et løp utenfor V75-rammen på Forus. Den vanligvis så galopplystne karen holdt seg på beina, mens flere av konkurrentene tullet bort seiersmulighetene.

– I dag var det han som holdt seg i skinnet. Jeg kjørte mest for å få ham feilfritt rundt og hadde ikke de store seiersambisjonene, men hesten er jo bra. Når han blir mer voksen så tror jeg han vil tjene fine penger, sier Kjetil.

Lome Diamant og Spik var ute i V75, men fikk ikke med seg premie.

– Lome Diamant slo på en umotivert galopp. Han er urutinert og bremset seg over. Nå får vi preppe ham for Biri oppdretningsløp. Spik hadde en god rygg i BB Terje T, trodde jeg, men det visste seg å være en dårlig rygg i dag. Dermed ble det helt feil for Spik igjen, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.