Nå gjelder det!

Vi står foran en meget spennende helg på Bjerke. I de klassiske løpene på søndag har stallen tre håp. Lykkje May er blant favorittene i Hoppe-Kriteriet for kaldblods, Lome Diamant er en outsider i den åpne klassen av Kriteriet for kaldblods, mens Vill Solen også kan blande seg inn i trippelkampen i kaldblods-Derby. På søndag skal Kleppe Slauren og Kleppe Fanden begge ut i Trygve Diskeruds minneløp, mens Into the Sun starter i finalen av bronsedivisjonen på lørdag.

INTO THE SUN (10.12) ble sliten I Derby-kvalifiseringen og galopperte bort en finaleplass på oppløpet. Sporet er iskaldt. Hesten er bra, men fra dette sporet må vi være fornøyd om han blander seg inn i trippelkampen.

LYKKJE MAY (1.9) fikk et fint løp i kvalifiseringen og avgjorde lett. Skal gå fram med løp i kroppen. Valgte bakspor for det er tryggest med tanke på feilfri avgang. En av de som kan vinne.

LOME DIAMANT (6.4) leverte et sterkt løp fra dødens i kvalifiseringen og imponerte meg. Begynner omsider å vise hva han kan. Skal gå fram med løp i kroppen. Håper på topp tre.

KLEPPE FANDEN (7.7) var meget bra sist og har trent fint etterpå. Møter bedre hester nå. Fornøyd om han henter seg en bra premie.

KLEPPE SLAUREN (7.9) leverte et solid løp sist og holder formen. Førstespor kan være litt kjelkete, men om vi kommer oss ut tror jeg han er med der framme igjen.

VILL SOLEN (9.12) leverte en fin innsats i forsøket etter pause. Skal gå fram til finalen. Sporet betyr ikke så mye, han tåler å gjøre mye selv. Tror han skal klare en god premie, kanskje trippel med klaff.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.