To nye til finalene

Vill Solen slo an tonen med å kvale inn til Derby i går. I kveld fulgte Lykkje May og Lome Diamant opp med å ta seg videre til henholdsvis Hoppe-Kriteriet og Kriteriet. Begge var meget gode. Lykkje May vant sitt heat etter et fint løp, mens Lome Diamant var sterk toer fra dødens.

– Lykkje May ble det helt perfekt for. Hun var litt ute av det runden igjen, men heldigvis gikk det bra. Hun kan slite litt med travet når det går sakte og fungerer bedre jo fortere det går. Jeg hadde egentlig full kontroll hele veien. Det blir en spennende finale hvor hun er en av dem som kan vinne.

– Lome Diamant leverte et kanonløp. Han er fortsatt grønn og går med håndbrekket på. Han var ikke sliten i mål, men jeg ville ikke mase noe på ham oppunder mål, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.