Jager finaleplass

Mandag, tirsdag og onsdag er det klart for kvalifiseringer til Kriteriet og Derby på Bjerke. Stallen har fire håp. Lome Diamant (Kriteriet), Lykkje May (Hoppe-Kriteriet), Vill Solen (Derby) og Into the Sun (Derby) er de som skal i ilden.

VILL SOLEN (7.5) fikk en pause etter Midtsommertravet på Leangen. Han har trent fint den siste tiden og skal være godt forberedt. Håper han er blant de tre.

LOME DIAMANT (10.5) leverte et bra løp i Sørlandets 3-års Cup. Han har sett bra ut i trening etterpå. Vi har et mål om å gå til finalen.

LYKKJE MAY (3.8) leverte et meget bra løp i Sørlandets 3-års Cup. Alt har sett bra ut etterpå. Sporet er jeg godt fornøyd med. Det er en fordel med hest bare på den ene siden. Tror hun kjemper helt i toppen.

INTO THE SUN (8.4) har sett fin ut i trening. Han har ikke møtt de aller beste før så det er litt vanskelig å vite hvor han står i forhold til dem, men han har vært meget bra i år. Med klaff på veien tror jeg han kan være blant de tre og ta seg til finalen.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.