Fanden tok Vestlandsløpet

Kleppe Fanden sopte med seg 70 000 kroner da han vant Vestlandsløpet på Forus.

– Vi fikk en bra start og kom oss foran Ness Tjo Stjerna. Det var nok avgjørende for løpsutfallet for da kom vi oss til tet og fanget henne opp i dødens. Jeg ble litt usikker inn på oppløpet, men Fanden svarte fint da jeg ba om mer og han leverte en veldig bra innsats, sier Kjetil.

Vill Solen fikk ikke med seg premie, mens Føynland Faks og Kleppe Frakken ble henholdsvis tredje og fjerde utenfor V75.

– Vill Solen ble det galopp for, men jeg var godt fornøyd uansett. Vi prøvde noe nytt utstyr og jeg tror det skal funke bra framover. Føynland Faks tapte nok seieren på galoppen, men kom bra tilbake. Kleppe Frakken leverte også en bra innsats. Begge gikk under 1,30, sier Kjetil.

Share this nice post:

Det er stengt for kommentarer.