Tre på Forus

Tre hester skal i aksjon på Forus tirsdag. Alle kan være med i rette enden.

GRUDE BAMBI (1.6) leverte et fint løp sist. Hun er fortsatt litt grønn og trenger å få mer rutine. Fornøyd om hun er på trippelen.

ROS SON (3.5) ble det galopp for sist. Han har sett fin ut i trening etterpå. Håper han er blant de tre.

BRAGE HINDØ (4.1) var jeg meget godt fornøyd med i årsdebuten da han satt fast med mye krefter igjen. Har trent bra etterpå. Kommer til å satse mer fra start denne gang så får vi se om vi klarer å beholde sporet. Skal regnes i toppen.

Sølv til Bambi

Grude Bambi ble toer i debuten for stallen, mens Lykkje Kjetil feilet i seierskampen.

– Grude Bambi er jeg godt fornøyd med. Hun er litt grønn og trenger mer rutine, men det blir bra på sikt. Lykkje Kjetil gjorde egentlig også et veldig fint løp. Han slo av litt på farten da han fikk overtaket på oppløpet og dermed kontret lederhesten. Jeg kjørte for å vinne og da ble det dessverre galopp, sier Kjetil.

Bambi debuterer

Grude Bambi kom nylig inn på stallen og 3-års hoppa debuterer i vår regi på Forus tirsdag. Også Lykkje Kjetil skal i aksjon.

LYKKJE KJETIL (5.8) leverte et bra løp sist. Står litt sjanseartet til i bakspor, men hesten er sterk og god. Synes han skal regnes med trippelsjanse.

GRUDE BAMBI (7.6) fikk jeg inn på stallen etter løpet sist. Hun leverte en fin debut. Vippet akkurat over på tillegg. Hun trenger å gå noen løp for å få rutine, men er såpass bra at hun kan dukke opp i trippelkampen.

Femte på Lykkje May

Lykkje May ble femte i finalen av Hoppecupen på Bjerke lørdag, mens Ros Son feilet seg bort i finalen i Grunncupen.

– Lykkje May leverte en like god innsats som da hun ble toer i V75 sist, men denne gang klaffet det ikke så bra underveis og hun måtte gjøre en del selv. Da ble det for tøft å kjempe helt der framme, men hun gjorde et bra løp. Ros Son ruste av gårde i galopp. Han kommer sterkere tilbake, sier Kjetil.

Dobbeltseier i V75

Professor ØK og Lykkje May sørget for dobbeltseier i V75 på Forus.

– Veldig kjekt! Professor ØK fikk et nydelig løp og pliktet å vinne. Han var så pigg da jeg dro ut at det var nesten så han feilet for meg. Hesten er veldig bra. Lykkje May skulle få et fint løp foran finalen neste helg. Det fikk hun av Magnus T Gundersen og det klaffet helt perfekt, sier Kjetil om familiehestene.

Brage Hindø fikk med seg en fjerdeplass i årsdebuten, mens Kleppe Slauren og Jelina ikke fikk premie.

– Brage Hindø er jeg meget godt fornøyd med. Han satt fast med krefter spart og kjentes fin ut. Kleppe Slauren travet 22,0v, men han fungerte ikke ordentlig og sprang for livet hele veien. Vi får ta en sjekk på ham. Jelina galopperte bort sjansene, oppsummerer Kjetil.