Jelina er håpet

Jelina er den eneste som skal i ilden av stallhestene på Forus tirsdag.

JELINA (1.5) galopperte umotivert sist. Jeg ligger lavt til hun viser seg fra en bedre side. Feilfritt og premie som gjelder.

Fanden er tilbake

Kleppe Fanden gjør comeback etter skade på lørdag. Oppgaven er Arnt Haakestads minneløp som har 70 000 kroner i førstepremie. Lome Diamant er også med på turen. Han skal forsøke seg i Nils Østbys minneløp der førstepremien er på 100 000 kroner.

KLEPPE FANDEN (5.8) har vært lenge borte med skade. Ser fin ut i trening, men har ikke kjørt fortere enn 1.30 i trening. Han skal få et fint løp første gang ut og en premie er målet.

LOME DIAMANT (8.9) avsluttet fint sist. Hesten er i flott form. Tror han kan dukke opp i trippelkampen.

Tre på Forus

Brage Hindø debuterer for stallen på Forus tirsdag. Også Jelina og Ros Son skal i aksjon.

BRAGE HINDØ (3.9) har trent fint, men det er en stor og tung hest som nok trenger løp i kroppen. Skal få et fint løp første gang ut. Fornøyd med premie, kanskje trippelaktuell om det løser seg.

ROS SON (8.4) gikk et bra løp etter galopp sist. Møter et par gode. Trippelaktuell.

JELINA (9.10) galopperte sist, men den tar jeg på min kappe. I utgangspunktet er det feilfritt og premie som gjelder.

To i lunsjen

Lykkje Kjetil og Grude Svenn møtes i samme løp i lunsjen på Forus tirsdag.

LYKKJE KJETIL (5.13) travet et fint løp til fortjent seier sist. Hadde hatt pause og jeg tror han skal gå ytterligere fram med løp i kroppen. Skal regnes blant de tre.
GRUDE SVENN (5.14) har travet gode løp i det siste. Slipper å hente 20 meter på Lykkje Kjetil denne gang. Han skal regnes der framme. Jeg tror det er nokså likt mellom mine to.