Reprise fra Slauren?

Kleppe Slauren skal forsøke å gjenta fjorårsseieren i Gaute Gudmestads æresløp når Forus innbyr til V75-kjøring lørdag. Into the Sun skal også i aksjon.

KLEPPE SLAUREN (3.7) holder veldig fin form. Tillegg på sprint er ikke ønskemelodien, men det ble få hester i feltet og det er en klar fordel. Skal regnes helt i toppen.

INTO THE SUN (9.12) ble skjev og feilet sist, men gikk uten framsko og med åpent hodelag. Slik blir det ikke nå og jeg tror han skal fungere bedre. Sporet er vrient, motstanden skremmer ikke. Vi får kjøre til slutt og se hvor mange han henter.

To på Forus

Etter at Bjerke-løpene er ferdig på lørdag er det kjøring på Forus. Professor ØK gjør sin årsdebut. I tillegg skal Champlain ut.

CHAMPLAIN (4.4) ble noe stri i debuten, men jeg synes han gjorde et bra løp. Har et greit løp på papiret. Synes han skal kjempe i toppen.

PROFESSOR ØK (10.7) kommer ut etter pause og er godt forberedt. Har kjørt rundt 32.0/2000 som fortest. Hesten er bra og jeg tror han kjemper i toppen på direkten.

På jakt etter «Byttå»

Stavanger Oilers klarte ikke å vinne Kongepokalen, eller «Byttå» for sjuende år på rad. På Bjerke lørdag har Lome Diamant sin ene sjanse i livet til å hjem den gjeve pokalen. Kjetil tror vi får se en annen utgave av Lome Diamant enn på Klosterskogen.

LOME DIAMANT (5.2) ville ikke ta i på Klosterskogen. Det virket som om han gikk og ventet på Philip Ess som lå i rygg. Glem den innsatsen. Nå blir det på med helstengt hodelag. Jeg tror formen skal være bra. Perfekt spor. Håper han er på trippelen.

Slauren på nytt tokt

Kleppe Slauren får ikke hvile lenge på laurbærene fra Klosterskogen. Torsdag er det nytt løp i Bergen. Med på turen får han Grude Elle.

GRUDE ELLE (4.1) ble litt for hissig første runden sist. Vi endrer derfor litt på utstyret. Står fint til og jeg håper hun er blant de tre.

KLEPPE SLAUREN (7.5) var meget god på Klosterskogen. Det er ikke ideelt med så tette starter, men jeg tror han skal takle det fint. Det er et lite felt og normalt skal han kjempe i toppen.

Fem på Forus

Fem stallhester skal i aksjon på Forus tirsdag. Blant annet gjør Into the Sun et spennende comeback.

SMEDHEIM STAUT (1.3) var tråkk og skjønte ikke helt hva det gikk ut på i debuten. Trenger å lære, men har mye inne. Trippelaktuell.

TALENT ØK (1.14) leverte et fint løp sist til seier. Vi får håpe det endelig har løsnet. Med lignende innsats er han med i toppen.

CHAMPLAIN (3.6) er behandlet og har trent fint siden han kom til meg. Jeg har kjørt 1.20/2000 med ham. Han virker noe usikker, men også sterk. Fornøyd med trippel første gang ut.

LYKKJE MAY (4.1) har trent fint den siste tiden. Hun står fint til og vi får prøve å lede hele veien.

INTO THE SUN (7.9) ble operert I fjor og har vært borte en stund. Har trent fint med 1.20/2000 som raskest. Skal i utgangspunktet få et fint løp første gang ut, men dersom det løser seg kan han dukke opp der framme. Kapasiteten er jo høy.