Jakter Laumb-fatet

Brødrene Kleppe Slauren og Kleppe Fanden skal begge ut i Lars Laumbs løp på Bjerke lørdag. Slauren er rimeligvis det største håpet i sin årsdebut. Kjetil er optimistisk.

KLEPPE FANDEN (8.7) travet et greit løp sist. Han er ikke i toppform og trenger flere løp. Distansen er en fordel. Premie er bra.

KLEPPE SLAUREN (8.9) har trent bra den siste tiden. Han pleier å være god etter pause. Må kanskje gjøre en del av jobben selv, men det tåler han. Jeg har alltid troen på seier med denne hesten.

Forus og Bergen

Talent ØK er tilbake etter pause og skal i ilden på Forus. I Bergen torsdag er det klart for årsdebut for Lykkje May. Samtidig gjør Føynland Lykke sin første start for stallen.

TALENT ØK (9.5) kommer ut etter pause og er blitt kastrert siden sist. Skal få et ryggløp første gang ut. Slår ikke Erga Stjerna, men hesten er bra og han skal regnes bak favoritten.

FØYNLAND LYKKE (3.12) har jeg hatt på stallen siden november. Hun har trent fint og har bra kapasitet. Står vanskelig til, men jeg håper hun er med i trippelkampen.

LYKKJE MAY (4.5) har trent fint. Hun har hatt lang pause og møter et par gode, men hoppa er såpass bra at jeg synes hun skal kjempe i toppen på direkten.

Prøver igjen

Vill Solen har ikke hatt hellet med seg i V75 de siste gangene. Lørdag prøver han igjen, denne gang på Jarlsberg.

VILL SOLEN (9.12) feilet da den ene skylappen datt ned sist. Han har hatt endel uflaks i det siste og er klart bedre enn raden. Møter dog noen gode og vi er fornøyd med en bra premie.

Trippelsjanser

Vill Solen og Kleppe Fanden er håpene på årets første V75-kjøring på Forus.

VILL SOLEN (6.6) kjørte jeg litt for hardt med på startsiden sist og da ble det galopp. Han leverte et bra løp etterpå. Formen er langt bedre enn raden. Kan snuse på en trippelplass.

KLEPPE FANDEN (8.10) er ikke satt opp på noen som helst måte. Vi skal starte ham i gang. Hesten er dog såpass bra at han kan dukke opp i trippelkampen om det klaffer på veien.

Vill Solen er håpet

Vill Solen starter på Forus tirsdag. Kjetil har tro på en plass i toppen.

VILL SOLEN (1.2) galopperte da det gikk litt fort sist. Han trener veldig fint og formen skal være bra. Tror han skal være med helt der framme i dette laget.