Strålende av Into the Sun

Etter en trang innledning på sesongen viste Into the Sun klassen med en imponerende seier på Forus. Etter tredjespor innledningsvis trykket han på i dødens og slo enkelt kloa i favoritten I Am the Tiger. Vinnertiden ble fine 12,9am.

– Dette var kjekt! Det har vært stang ut hittil i år og derfor hadde jeg bestemt meg for å kjøre i dag. Hesten var veldig god, sier Kjetil.

Må sjekkes

Det ble ingen suksess i V75 på Jarlsberg. Verken Grude Elle eller Lykkje May fikk med seg premie.

– Grude Elle sprang så fort som hun kunne. Det er på det nivået hun er per nå. Lykkje May skuffet veldig. Vi får ta en blodprøve av henne og se hva som kan være galt, oppsummerer Kjetil.

Tredje til Lome Diamant

Lome Diamant leverte en fin innsats mot eldre hester på Forus.

– Han fikk et fint løp og stod på bra til mål. 26,6vm er bra av en 4-åring, sier Kjetil.

3-årige Smedheim Staut galopperte bort sjansene.

– Det var en håpløs oppgave i utgangspunktet. Han feilet fordi han var pigg og det er egentlig et godt tegn for den hesten. Nå blir det en liten pause før Spenters æresløp, sier Kjetil.

Rågod Professor

Professor ØK imponerte stort på Sørlandets travpark da han reparerte galopp til seier.

– Han bremset seg over i galopp. Vi får kalle det et arbeidsuhell. Etterpå gikk han meget bra. 2. juni får han sin ilddåp i Kong Olavs æresløp i Bergen. Da får vi se hvor han står mot tøffere motstand, sier Kjetil.

Han hadde også med seg Into the Sun til Sørlandet. 5-åringen ble dessverre overflydd og ble sittende fast over mål.

– Sånn er det noen ganger. Han hadde krefter igjen og kjentes veldig fin ut. Jeg var godt fornøyd selv om det bare ble en sjettepremie, sier Kjetil.

Svart dag

Det ble en heller svart dag på Forus. Kleppe Slauren var involvert i en kollisjon like før start, kom seg løs og tok seg et par runder på egen hånd. Han måtte dermed strykes.

– Det ser ut til å ha gått bra med ham. Jeg er lettet for at det ikke endte verre, sier Kjetil.

Into the Sun galopperte bort sine sjanser.

– Vi kom fint igang, men så ble det dempet i annetspor og jeg måtte ta i ham. Jeg dro ham i sammen. Synd, for han kjentes veldig fin ut, sier Kjetil.

Tobias var eneste lyspunkt. Han vant ponniløpet suverent sammen med Ramuna.