Tredje i Laumb

Kleppe Slauren leverte et flott løp i Laumb, men måtte nøye seg med tredje bak Ingbest og  Vesle Sjur.

– Hesten leverte en bra innsats. Han måtte gå i dødens stort sett hele løpet og da ble det tøft. Han er jo ikke helt i toppform, sier Kjetil.

Seier på direkten

Føynland Lykke debuterte for stallen i Bergen torsdag. Det kunne ikke endt bedre. 4-årshoppa vant og rekordforbedret seg til 31,9.

– Hoppa var veldig bra og imponerte meg. Det er fart i henne og hun kan nok fly skikkelig fort til sommeren, sier Kjetil.

Like bra gikk det ikke for Lykkje May som måtte innom galoppen i årsdebuten. Hun kom tilbake, men måtte nøye seg med sjette.

– Jeg måtte justere henne og det ble litt feil. Hun gikk bra etterpå og jeg er fornøyd med henne. Hun er i rute, sier Kjetil.

Sølv til Talent ØK

Talent ØK leverte en fin innsats til annenplass på Forus tirsdag.

– Jeg er godt fornøyd med hesten. Han fikk et fint løp og trenger å få noen gode opplevelser så tror jeg dette blir bra på sikt, sier Kjetil.

Han kjørte også prøveløp med 3-årige Smedheim Staut. Lillebroren til Smedheim Solan travet 37,2vm og blir spennende å følge.

Uheldig igjen

Vill Solen har ikke marginene på sin side om dagen. Heller ikke på Jarlsberg lørdag ble det klaff.

– Han var fint på gang, men ble forstyrret da foranliggende Troll Svenn feilet. Da var det kjørt. Nå skal Vill Solen en tur innom Geir Vegard Gundersen før han drar videre til Trøndelag hvor han skal stå til avlstjeneste, forteller Kjetil.

Ingen klaff

Vill Solen feilet, mens Kleppe Fanden fikk med seg sjettepremien fra Forus.

– Vill Solen galopperte da den ene skylappen datt ned. Da ble han for pigg. Etterpå synes jeg han gikk et bra løp. Kleppe Fanden leverte også en grei innsats etter pause. Han trenger nok et løp til i kroppen før formen er på plass, sier Kjetil.