Tredje til Slauren

Kleppe Slauren leverte et bra løp til tredje på Åby. Han travet 19,5ak og fikk med seg 50 000 svenske kroner hjem i løpet Månprinsen AM vant fra dødens foran Odd Herakles.

– Jeg synes Slauren leverte en bra innsats. Han har kanskje ikke formen helt i zenit og Odd Herakles og Månprinsen AM var for gode for dagen. Det var uansett en fin opplevelse å være med i dette løpet, sier Kjetil.

Fornøyd med 3-åringene

Lykkje Kjetil ble fjerde og Grude Svenn sjette på Forus tirsdag.

– Lykkje Kjetil går fortsatt i rykk og napp, men det bedrer seg gang for gang. Han leverte en bra innsats. Det samme synes jeg om Grude Svenn. Det var et nokså hardt løp for dem, sier Kjetil.

Grude Elle galopperte seg bort.

– Nå blir det pause fram til kvalifiseringen til Hoppe-Derby, sier Kjetil.

Seier til Champlain

Champlain tok en fin seier på Forus og la på til sin annen strake.

– Jeg synes hesten var veldig bra. Han vant meget lett, sier Kjetil som også var fornøyd med de andre stallhestene som var i aksjon.

– Lykkje Kjetil synes jeg stod på greit. Grude Elle var bra og satt fast til slutt. Ros Son gikk også greit selv om han fortsatt går med håndbrekket på. Grude Svenn gikk glipp av en fin premie da han feilet i brekken. Jelina galopperte igjen og hun får få seg en pause nå, oppsummerer Kjetil.

Sølv til Slauren, seier til Professoren

Kleppe Slauren leverte et strålende løp i NM, men tapte gullet med knapp margin for annet år på rad.

– Litt surt å være så nære igjen, men jeg er ikke skuffet. Vi kan ikke være det når vi får lov til å ha en hest som Kleppe Slauren. En sånn hest får man bare en gang i karrieren. Han leverte et kjempeløp igjen. Jeg følte vi hadde et lite overtak på Odd Herakles et stykke på oppløpet, men vi kom ikke forbi, sier Kjetil.

Professor ØK var imidlertid en suveren vinner og økte grunnlaget med nye 40 000.

– Han var veldig bra. Han virker mer stabil nå. Vi har fortsatt ikke bestemt oss om vi vil satse på Derby med ham, sier Kjetil.

Smedheim Staut galopperte seg bort og var ikke på topp for dagen. På fredag leverte Lykkje May et fint løp til tredje.

– Jeg er godt fornøyd med henne. Hun er klart på gang, sier Kjetil.

Lykkje May tilbake

Lykkje May tok årets første seier da hun vant i Bergen torsdag.

– Den smakte godt. Nå var hun tilbake i form igjen og leverte en veldig fin innsats, sier Kjetil som også var godt fornøyd med Ros Son som ble toer.

– Han var bra og er i fin framgang. Jelina galopperte i samme løp. Hun ble skremt da sulkyen kjørte over en pinne, sier Kjetil.