Ikke den store uttellingen

Det gikk ikke helt som håpet på Biri lørdag. Kleppe Slauren ble tredje i Vintillatravet, men hadde ikke sin beste dag. Lome Diamant kom bra tilbake etter galopp til sjette i samme løp. Galopperte gjorde også Ros Son og Professor ØK. Sistnevnte feilet seg helt bort, mens Ros Son kom tilbake til femte.

– Det var litt skuffende resultater, men slik er det noen ganger. Kleppe Slauren skal normalt holde unna når han kom så enkelt til tet. Vi får ta en sjekk på ham. Lome Diamant leverte en fin opphenting etter galopp og det var bra i så tøft selskap. Han fikk dessuten kåringsbrevet. Professor ØK vet jeg ikke hvorfor han feilet. Han var ikke så bra som han har vært i det siste. Ros Son var bra etter galoppen, oppsummerer Kjetil.

Fin kveld

Det ble en fin kveld på Forus. Grude Svenn vant,  mens Jelina og Ros Son ble annen i sine løp.

– Jeg er veldig godt fornøyd med alle sammen. De rekordforbedret seg hele gjengen og leverte fine innsatser. Kjekt at Grude Svenn tok si første seier etter flere gode løp. Ros Son var bra og Jelina oppførte seg fint, oppsummerer Kjetil.

Ny seier til «Proffen»

Professor ØK tok årets fjerde V75-triumf da han lekte hjem seieren på Sørlandets travpark.

– Ja, det ble veldig enkelt. Han vant med masse krefter igjen. Nå prøver vi Biri allerede til helgen. Det blir tette løp, men det har han vist at han takler. Jeg tror hesten har en lys framtid. Han kan gå helt til eliten om helsa spiller på lag, sier Kjetil.

Seier til Grude Borken

Grude Borken tok sin første seier i karrieren da han vant på Forus. Grude Svenn ble toer i sitt løp.

– Det var gildt med Grude Borken. Han begynner å skjønne hva det går ut på og jeg tror det blir bra på sikt. Jeg er også godt fornøyd med Grude Svenn. Han leverte en bra innsats. Ingen skam å tape for Idu Bork, sier Kjetil.

Lome Diamant ble strøket grunnet halsproblemer.

Close, but no cigar

Kleppe Slauren var ytterst nær ved å vinne Unionskampen på Färjestad, men måtte nøye seg med sølv bak Myhreng Jerker. Annenplassen var verdt snaut 150 000 kroner.

– Jeg følte jeg hadde kontroll på det inn i siste sving, men så ble Slauren litt entømt for meg så Myhreng Jerker utlignet i løpet av svingen. Det er ingen enkel hest å komme forbi til slutt. Det var dessuten en verdig vinner etter det løpet han gjorde. Jeg er uansett meget godt fornøyd med Slauren. Han leverer alltid. Nå venter Vintillatravet på Biri 13. oktober, sier Kjetil.