Tredje i Laumb

Kleppe Slauren leverte et flott løp i Laumb, men måtte nøye seg med tredje bak Ingbest og  Vesle Sjur.

– Hesten leverte en bra innsats. Han måtte gå i dødens stort sett hele løpet og da ble det tøft. Han er jo ikke helt i toppform, sier Kjetil.

Seier på direkten

Føynland Lykke debuterte for stallen i Bergen torsdag. Det kunne ikke endt bedre. 4-årshoppa vant og rekordforbedret seg til 31,9.

– Hoppa var veldig bra og imponerte meg. Det er fart i henne og hun kan nok fly skikkelig fort til sommeren, sier Kjetil.

Like bra gikk det ikke for Lykkje May som måtte innom galoppen i årsdebuten. Hun kom tilbake, men måtte nøye seg med sjette.

– Jeg måtte justere henne og det ble litt feil. Hun gikk bra etterpå og jeg er fornøyd med henne. Hun er i rute, sier Kjetil.

Jakter Laumb-fatet

Brødrene Kleppe Slauren og Kleppe Fanden skal begge ut i Lars Laumbs løp på Bjerke lørdag. Slauren er rimeligvis det største håpet i sin årsdebut. Kjetil er optimistisk.

KLEPPE FANDEN (8.7) travet et greit løp sist. Han er ikke i toppform og trenger flere løp. Distansen er en fordel. Premie er bra.

KLEPPE SLAUREN (8.9) har trent bra den siste tiden. Han pleier å være god etter pause. Må kanskje gjøre en del av jobben selv, men det tåler han. Jeg har alltid troen på seier med denne hesten.

Sølv til Talent ØK

Talent ØK leverte en fin innsats til annenplass på Forus tirsdag.

– Jeg er godt fornøyd med hesten. Han fikk et fint løp og trenger å få noen gode opplevelser så tror jeg dette blir bra på sikt, sier Kjetil.

Han kjørte også prøveløp med 3-årige Smedheim Staut. Lillebroren til Smedheim Solan travet 37,2vm og blir spennende å følge.

Forus og Bergen

Talent ØK er tilbake etter pause og skal i ilden på Forus. I Bergen torsdag er det klart for årsdebut for Lykkje May. Samtidig gjør Føynland Lykke sin første start for stallen.

TALENT ØK (9.5) kommer ut etter pause og er blitt kastrert siden sist. Skal få et ryggløp første gang ut. Slår ikke Erga Stjerna, men hesten er bra og han skal regnes bak favoritten.

FØYNLAND LYKKE (3.12) har jeg hatt på stallen siden november. Hun har trent fint og har bra kapasitet. Står vanskelig til, men jeg håper hun er med i trippelkampen.

LYKKJE MAY (4.5) har trent fint. Hun har hatt lang pause og møter et par gode, men hoppa er såpass bra at jeg synes hun skal kjempe i toppen på direkten.