To fjerdeplasser på Jarlsberg

Både Lykkje May og Kleppe Slauren leverte gode løp på Jarlsberg og fikk med seg hver sin fjerdeplass.

– Lykkje May galopperte på startsiden. Etterpå synes jeg hun leverte en fin innsats. Kleppe Slauren gikk også godt til slutt. Det ble et lureløp og gikk veldig fort til slutt. Jeg føler han begynner å ligne den gode, gamle. Nå satser vi på NM, sier Kjetil.

Den beste sjansen, Brage Hindø, fikk et altfor tøft løp.

– Det ble feil og han måtte også gå med sko som ikke var noen fordel. Vi får komme sterkere tilbake med han, sier Kjetil.

Tre sjanser på Jarlsberg

Tre hester skal i ilden under V75-kjøringen på Jarlsberg lørdag. Brage Hindø er nok den beste muligheten.

LYKKJE MAY (4.14) ble det helt feil for sist. Gangen før leverte hun et meget bra løp etter startgalopp så formen skal være bra. Kommer til å gi henne et fint løp og kjøre til slutt.

KLEPPE SLAUREN (7.6) var jeg litt for hard med oppunder mål sist og det endte med galopp. Hadde nok travet en lav 1,22-tid. Jeg tror han er på vei mot godformen. Håper på tredje, fjerdepremie.

BRAGE HINDØ (8.4) var god sist og er i strålende form. Han er kjapp ut og vi må være med litt fra start. Kjenner ikke helt til hvor gode alle konkurrentene er, men jeg håper vi er med i toppen.

To på Forus

Tilbake i hverdagen etter helgens suksess. Jelina og French Coktail skal i ilden på Forus tirsdag.

FRENCH COKTAIL (2.6) synes jeg leverte et veldig bra løp sist. Har en fin oppgave og jeg tror han skal kjempe helt i toppen.

JELINA (4.9) har trent fint den siste tiden. Aktuell for trippel.

«Proffen» fikset full pott

Professor ØK fulgte opp Kleppe Fandens seier på Momarken med triumf i 5-årsløpet Linje 5 på Hagmyren. Førstepremien var på 150 000 svenske kroner.

– Det var en lang kjøretur så det var godt at det gikk bra. «Proffen» var nok ikke helt på topp i dag, men det gikk bra likevel. I siste sving følte jeg at det kom til å gå veien. Han er fryktelig sterk og tok dem på siget. Jeg har ikke bestemt neste oppgave ennå. Nå skal han først få hente seg inn etter denne turen, sier Kjetil.

Fanden tok seg av Uttisrud-løpet

Kleppe Fanden hadde full kontroll i Uttisrud-løpet på Momarken og vant meget lett på fine 22,6am. Førstepremien var på 60 000.

– Veldig kjekt! Jeg har kjørt passivt med ham tre ganger på rad og hatt dette løpet i siktet. Nå var det dags å klemme til. Vi hadde full kontroll fra tet og han vant med masse krefter igjen på en god tid. Jeg tror han matcher de fleste i eliten og derfor dropper vi Jarlsberg og prøver oss i NM heller, sier Djøseland.