Svenn var positiv

Norheim Svenn leverte en fin spurt til sølv på Forus i et løp der Kleppe Fanden skuffet.

– Norheim Svenn var positiv igjen og skal bare bli bedre når han nå har fått to løp i kroppen. Kleppe Fanden synes jeg ikke det var det rette draget i så han kan ikke få godkjent, sier Kjetil.

Jelina ble fjerde i sitt løp.

– Hun skulle få et fint løp denne gang etter tette starter og jeg synes hun leverte bra.

Tre på Forus

Kleppe Fanden og Norheim Svenn møtes igjen på Forus tirsdag. Også Jelina skal i aksjon.

JELINA (4.4) ble rullete og feilet bort seieren sist. God nok til å kjempe i toppen om hun unngår tull.

NORHEIM SVENN (8.3) var positiv sist. Har nok gått fram med det løpet i kroppen. Skal få et fint løp også denne gang. Kan dukke opp i trippelkampen om det løser seg.

KLEPPE FANDEN (8.7) avgjorde lett til seier sist. Står på litt lenger tillegg denne gang. 40 meter på Åspe Mix bli ikke enkelt, men det kan gå om det løser seg. Kjemper i toppen.

Seier til Fanden

Kleppe Fanden tok årets annen seier da han vant på Forus tirsdag.

– Det ble et perfekt løp og han pliktet å vinne slik det ble, men hesten avgjorde lett og var bra, sier Kjetil som vant minst like fornøyd med Norheim Svenn som re-debuterte for stallen.

– Han var veldig positiv og avsluttet bra. Han vil helt klart gå fram med løp i kroppen.

Ellers galopperte både Jelina og Troll Sterk Solan bort framskutte plasseringer.

– Jelina feilet bort seieren da hun ble rullete. Det var ergerlig, men hun stod jo egentlig for en bra prestasjon. Troll Sterk Solan hadde også kjempet i toppen uten tull. Han trenger mer rutine, sier Kjetil.

Stang ut

Det ble stang ut på Bjerke i helgen. Spesielt med Professor ØK som galopperte bort en trolig seier i siste sving.

– Han ble litt skjev for meg i svingen og slo over i galopp. Ergerlig, for det kjentes ut som det var grønt, sier Kjetil.

Grude Bambi feilet seg bort tidlig i Hoppe-Kriteriet.

– Jeg merket det i varmingen at hun ikke hadde sin beste dag.

Lyspunktet var Lykkje May som ble fjerde i finalen av hoppecupen.

– Hun synes jeg leverte et veldig bra løp så det var positivt, sier Kjetil.

Tre finalesjanser

I helgen er det klasseløpshelg på Bjerke med divisjonsfinaler lørdag og Kriterie. og Derby-løp søndag. Stallen har med Lykkje May og Professør ØK som skal ut lørdag, mens Grude Bambi skal ut i Hoppe-Kriteriet.

LYKKJE MAY (4.12) datt litt ut av formen og fikk seg en pause. Ser fin ut i trening og jeg tror hun skal være i bra slag igjen. Har dog en vanskelig oppgave. Vi får gi henne et fint løp og kjøre til slutt. Fornøyd med en bra premie.

PROFESSOR ØK (6.10) var jeg veldig godt fornøyd med sist. Det løpet skal normalt ha gjort godt så jeg venter han enda litt bedre nå. Kjemper i toppen.

GRUDE BAMBI (1.5) leverte en fin kvalifisering. Hun fungerte ikke optimalt på grunn av den harde banen og jeg måtte derfor kjøre på sikkerhet. Jeg dro verken propper eller skylapper. Hoppa er bra og jeg ser ikke bort i fra at hun kan snuse på en trippelplass om det klaffer.