To på Forus

Biffmann ØK og Beenthere Donethat er hestene fra stallen som skal i aksjon på Forus tirsdag.

BIFFMANN ØK (1.11) skuffet veldig i debuten for meg. Han oppførte seg helt tullete, noe som var veldig overraskende. Nå skal han volte rett vei og har hest bare på ene siden. Vi setter også på skylapper. Forhåpentligvis går det bedre da. Feilfritt er han god nok for en plass i toppen, men jeg er usikker på ham etter innsatsen sist. 

BEENTHERE DONETHAT (7.4) skjerpet vi i trening før løpet sist og det svarte han fint på. Nå la han ikke av slik han har hatt en tendens til. Står fint til og jeg synes han skal regnes i trippelkampen.

Flott debut

3-årige French Coktail er blitt en snakkhest allerede og han skuffet ikke i debuten. Coktail Jet-sønnen vant meget enkelt på 18,6vm.

– En veldig fin debut. Han oppførte seg eksemplarisk og vant sprettlett. Dette tror jeg blir bra, sier Kjetil.

Han var også fornøyd med Beenthere Donethat som ble toer og Jelina som ble sjette.

– Beenthere Donethat har vi skjerpet i trening og det har han svart fint på. Nå gikk han til mål. Jelina får også godkjent. Hun var tøft meldt og forbedret rekorden med halvannet sekund, sier Kjetil.

Nedturen var debutanten Biffmann ØK som var helt tullete og galopperte bort sjansene.

– Veldig overraskende. Han har ikke vist sånne tendenser i trening. Vi får jobbe videre med han, sier Kjetil.

Cruiser inn til seier?

Kjetil er tilbake fra sin cruiseferie, nyladet og på hugget. Fire stallhester skal i ilden på Forus tirsdag. Spesielt spennende skal det bli å se 3-årstalentet French Coktail som gjør sin debut. Også Biffmann ØK debuterer for stallen.

JELINA (4.1) kommer ut etter pause. Hun har trent fint og jeg har kjørt 1.34/2000 med henne på Forus. Det ble et nokså tøft løp så jeg er fornøyd med en bra premie.

BEENTHERE DONETHAT (5.1) sliter vi med å få til å blomstre. Jeg ligger lavt inntil han viser bedre takter.

FRENCH COKTAIL (7.1) er en fin 3-åring. Han har trent bra gjennom hele vinteren. Jeg har kjørt 1.20/2000 med ham som fortest. Han kan nok litt bedre enn det. Synes han skal regnes helt i toppen.

BIFFMANN ØK (8.4) fikk vi inn på stallen rett før jul. Han har trent fint og gått 1.34/2000 flere ganger på Forus. Jeg er godt fornøyd med hesten og synes han skal kjempe i toppen.


Jager sin fjerde strake

Lykkje May jager sin fjerde strake V75-seier når hun prøver seg på Bjerke lørdag. Magnus Teien Gundersen kjører hoppa ettersom Kjetil har tatt med seg familien på cruise.

LYKKJE MAY (9.8) har vært meget bra. Jeg tror hun skal være enda bedre enn sist for da var det en stund siden forrige start. Det er noen gode imot, men jeg håper hun er med blant de tre.