Gull og sølv

Det ble seier til Lykkje Kjetil og andreplass til Beenthere Donethat på Forus mandag. Begge hestene leverte topp prestasjoner.

– Ja, de var meget gode begge to. Lykkje Kjetil avgjorde fra dødens. Han er sterk og entaktet og har bra kapasitet. Bare han får enda mer tro på seg selv, så tror jeg dette skal bli en veldig god sesong for hans del. Kanskje han kan blande seg inn helt i årgangstoppen. Beenthere Donethat feilet da jeg skulle dra ham ned i rygg. Jeg tror han slo seg på det ene kneet. Etterpå leverte han et strålende løp. Han er nok best med ryggløp, sier Kjetil.

Femte til Ros Son

Ros Son ble femte i V75 på Bjerke lørdag.

– Det ble en 1.26-åpning og 1.27 første tusen. Han er ikke vant til slikt tempo. Jeg synes derfor hesten holdt bra til mål. Neste oppgave blir trolig et ungdomsløp på Forus 29. januar, sier Kjetil.

Jager ny V75-seier

Ros Son innledet året med V75-seier. Lørdag kan han legge på til to strake i V75 når han prøver seg på Bjerke.

ROS SON (4.3) har vært bra i det siste og ser ut til å bli piggere og piggere for hver gang jeg kjører med ham. Står hardere inne grunnlagsmessig kontra sist, men jeg synes likevel det ble en fin oppgave. Håper han er blant de tre.

Tredjeplass

Beenthere Donethat fikk med seg en tredjeplass fra Forus.

– Han leverte et ok løp, men ligger for hardt på underveis og sløser med kreftene. Ryggløp er nok det beste for ham, sier Kjetil.

Det løsner for Kjetil

Lykkje Kjetil tok en fin seier på Forus søndag. Kanskje løsner det endelig for den nyblivne 4-åringen.

– Det er en god hest, men han har ikke tatt i for fullt i løpene. Forhåpentligvis er det i ferd med å løsne for ham nå. Han var god og viste endelig hva han kan, sier Kjetil.

Han var også fornøyd med Jelina som ble tredje, mens Larry Joe feilet seg bort.

– Jelina synes jeg leverte et fint løp. Hun gikk feilfritt igjen og det er positivt. Vi får starte på utover og gi henne tiltrengt rutine. Larry Joe slo over i passgang, det er noe han har gjort før. Vi får ta en sjekk på ham og komme sterkere tilbake, sier Kjetil.