Fine 2-åringer

Kleppe Fanden og Lykkje May var i aksjon på Forus, men det ble ikke den store uttellingen. Fanden ble fjerde, mens Lykkje May endte utenfor premierekka.

– Opplegget ble litt for tøft for Lykkje May. Banen ble dessuten veldig hard og det var ikke til fordel for verken Lykkje May eller Kleppe Fanden, sier Kjetil.

Han kunne imidlertid glede seg over at tre 2-åringer gjennomførte prøveløp på en fin måte. Grislesvarten GL (e Norheim Svenn) travet 40,2, Grude Elling (e Moe Odin) 40,5 og Kavaleren (e Moe Odin) 40,6.

– De gjennomførte det på en fin måte alle tre og er tre fine hester som det blir spennende å følge, sier Kjetil.

Fanden og May

Kleppe Fanden og Lykkje May er håpene på Forus tirsdag. Begge skal ha gode sjanser.

KLEPPE FANDEN (5.9) var uheldig og ble dratt bakover sist. Formen er ganske bra og selskapet er enklere nå. Det er dog alltid vrient med langt tillegg. Klaffer det på veien, kjemper han helt der framme.

LYKKJE MAY (6.9) var strålende på Sørlandet sist og vant med krefter igjen. Møter hester hun er på talefot med og skal regnes helt i toppen.

Flott innsats av Slauren

Kleppe Slauren spurtet meget bra til sølv bak Ulsrud Tea i Arnt Haakestads minneløp på Jarlsberg.

– Han tapte litt fart da jeg måtte bakke meg åpning så det var en veldig bra avslutning. Han begynner å nærme seg den gode, gamle. Neste løp blir muligens i Bergen om halvannen uke, sier Kjetil.

Seier til Lykkje May

Lykkje May tok seg av Arnt Paulsens minneløp på Sørlandets travpark etter tet fra start til mål.

– Vi hadde full kontroll og måtte bare passe på at Mine ikke fikk åpning fra lederryggen. Lykkje May hadde mer krefter på lager. Jeg synes det var fortjent at hun fikk vinne et større løp. Hun har hatt litt stang ut i de største oppgjørene. Hoppa har gjennomført en meget fin sesong, sier Kjetil etter at Lykkje May økte årsfortjenesten til 290 000 kroner.